Francezii anunță că Mbappe va fi vândut de PSG în această vară. Decizia de urgență luată de șeici

George Drafta 13.06.2023, 08:30
Francezii anunță că Mbappe va fi vândut de PSG în această vară. Decizia de urgență luată de șeici

Kylian Mbappe a făcut deja anunţul în privinţa rămânerii sale la PSG. Aşa că zvonurile din fiecare vară a ultimilor ani legate de o posibilă plecare a sa de pe Parc de Princes nu ar mai fi avut acoperire.

Cu toatea acestea, clubul pare a avea altă abordare. Campioana Franţei nu vrea să îşi piardă gratis vedeta. Aşa că i-a pus în vedere să facă o alegere în perioada imediat următoare.

Mbappe are de ales între a-şi prelungi contractul cu încă un an sau a fi vândut. Cum Mbappe a anunţat că nu agreează extinderea angajamentului valabil până în 2024, celor de la PSG le rămâne doar opţiunea de a scăpa de vicecampionul mondial.

Şefii parizienilor ar dori să obţină aproximativ 185 de milioane de euro în schimbul golegheterului Cupei Mondiale din Qatar, conform L`Equipe. Dacă Mbappe pleacă acum cea mai posibilă destinaţie ar fi Real Madrid. Echipă care l-a tot curtat în ultimii ani.

Florentino Perez, surprins de întorsătură

Anunţul lui Mbappe de la gala în care a fost desemnat fotbalistul anului în Ligue 1 pare că îl resemnase şi pe Florentino Perez. El a reiterat ideea aducerii lui Mbappe într-o discuţie cu fanii vicecampioanei Spaniei. Însă excludea posibilitatea ca transferul să se facă în 2023.

Lucrurile ar putea însă să se schimbe acum. În condiţiile noilor veşti care vin dinspre Paris. Mai ales că şi atacantul ar vrea să se revanşeze faţă de şeful Realului. Pe care l-a dezamăgit atunci când i-a promis că vine pe Bernabeu. Şi până la urmă a semnat tot cu PSG.

Schimbare de planuri

Chiar dacă şi-a făcut calculele de aşa natură încât să îl ia gratis pe Mbappe în vara lui 2024, Florentino Perez este dispus să scoată o sumă importantă din conturi pentru liderul naţionalei franceze. La doar 24 de ani, el a devenit deja cel mai bun marcator all time din istoria clubului la care evoluează din 2017.

Urmăriți Playsport.ro și pe