FRF și Răzvan Burleanu, subiect de batjocură pentru Mihai Stoica: „A fost dezlegare la pește și fructele de mare sunt excelente în Grecia”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 25.11.2021, 08:32
FRF și Răzvan Burleanu, subiect de batjocură pentru Mihai Stoica: „A fost dezlegare la pește și fructele de mare sunt excelente în Grecia”

Răzvan Burleanu se află în continuare în căutarea unui selecționer pentru echipa națională după ce Mirel Rădoi a anunțat că nu își va prelungi înțelegerea care expiră la finalul lunii. Președintele FRF a negociat până în acest moment cu doi antrenori extrem de bine cotați, însă de fiecare dată fără succes.

El a avut o discuție cu Gică Hagi, fapt recunoscut chiar de antrenorul Farului. Acesta a refuzat însă pentru că nu a dorit să renunțe la proiectul început la clubul de la malul mării.

Răzvan Burleanu, ironizat de Mihai Stoica pentru întâlnirea pe care a avut-o cu Răzvan Lucescu

Ulterior, conducerea Federației Române de Fotbal s-a orientat către un alt antrenor cu cotă, Răzvan Lucescu. Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță s-au deplasat zilele trecute la Salonic pentru a discuta cu antrenorul lui PAOK, așa cum PlaySport.ro a anunțat în exclusivitate.

Federalii nu au avut nici de această dată noroc. Răzvan Lucescu a anunțat miercuri în mod ferm că nu este interesat de acest post și își dorește să continue în Grecia.

În urma acestor două runde de negocieri, președintele FRF și-a atras foarte multe critici. El a fost acuzat că discuțiile cu cei doi antrenori au fost doar pentru imagine, în condițiile era destul de clar că este aproape imposibil ca Hagi și Lucescu Jr. să dea curs acestor oferte.

Mai mult, Răzvan Burleanu este acum și luat peste picior pentru vizita sa în Grecia. Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a comentat într-un mod ironic întâlnirea pe care Burleanu și Stoichiță au avut-o cu Răzvan Lucescu în restaurantul din Salonic.

Poate s-au dus să îl vadă la antrenament pe Cristi Ganea, că și el joacă în Salonic (n.r. la Aris). Poate a fost un City Break, să se cunoască mai bine (n.r. Burleanu și Stoichiță).De ce nu? A fost dezlegare la pește ieri. Fructele de mare sunt extrordinare la Salonic”, a spus Mihai Stoica la Telekom Sport.

De ce nu a acceptat Lucescu Jr. să preia echipa națională

De asemenea, MM a explicat și de ce crede că o eventuală venire a lui Răzvan Lucescu la echipa națională în acest moment era imposibilă.

Răzvan Lucescu nu putea să vină la națională. Are un salariu bun la PAOK și a intrat deja într-un hall of fame. Țineți minte ce a spus Bafetimbi Gomis, că Răzvan Lucescu este cel mai bun antrenor alături de care a lucrat. Luați CV-ul lui Gomis și înțelegeți de ce spun că Răzvan a intrat într-un hall of fame.

Cred că ar fi Răzvan Lucescu un selecționer bun, dar e sub contract. Pentru Răzvan, la 52 de ani, nu mai e o provocare echipa națională, pentru că are o altă cotă. Poate merge să lucreze pe 2-5 milioane de euro, fără probleme”, a adăugat managerul vicecampioanei.