Frumoasa Sorana Cîrstea, alături de o finalistă Asia Express. Cu cine a petrecut târgovișteanca de sărbători

Moldoveanu Camelia / 30.12.2021, 15:57

Sorana Cîrstea a petrecut de Crăciunul alături de iubita unuia dintre cei mai buni prieteni ai lui Ion Ion Țiriac. Jucătoarea de tenis a fost și invitată la petrecerea dată de finalista Asia Express, eveniment pentru care s-a îmbrăcat într-o ținută superbă.

Sorana Cîrstea și-a făcut o nouă prietenă. Apariție de senzație

Cu toate că Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac nu s-au afișat niciodată împreună în fața camerelor de luat vederi, relația dintre ei este una destul de lungă. Mai exact, omul de afaceri și-a început relația cu jucătoarea de tenis la scurt timp după ce s-a separat de Ileana Lazariuc și înainte de a anunțat public divorțul.

Încă o dovadă, dacă ar mai fi fost nevoie, a faptului că Sori și Ion Ion sunt împreună a fost oferită de Crăciun. Sportiva a postat pe contul ei de Instagram o fotografie în care apărea și noua ei prietenă, Cristina Ștefania. Cea din urmă este iubita cântărețului Speak și câștigătoare Asia Express. Artistul este unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Ion Ion Țiriac, iar de curând Ștefania și Speak s-au mutat în complexul Stejarii, complex deținut de familia Țiriac și în care locuiesc Ion Ion și Sorana.

De ziua câștigătoarei Asia Express, dar și de Sfântul Ștefan, zi în care Ștefania și Speak (Ștefan Sprianu) s-au sărbătorit, Sorana Cîrstea a postat câte o fotografie cu frumoasa dansatoare și cântăreață. Se pare că de relația de prietenie dintre Ion Ion Țiriac și Speak s-a transmis și către iubitele lor.

Sorana Cîrstea a postat de Crăciun o fotografie cu ea într-un costum alb, din două piese, super. Urmăritorii ei au putut observa cu ușurință faptul că ea și-a petrecut sărbătorile alături de Ion Ion Țiriac deoarece și el a avut o postare pe Instagram din fața aceluiași brad de Crăciun.

Sori nici nu se uită la banii lui Ion Ion Țiriac

Sorana Cîrstea, cea care a obținut cel mai mare premiu la Wimbledon 2021 dintre jucătoarele române, se află pe locul doi în clasamentul încasărilor din tenis, pe 2021. Pe primul loc este Simona Halep. Constănțeanca nu a reușit să câștige niciun trofeu, fiind destul de mult timp accidentată. Totuși, ea a strâns 904.330 de dolari în sezonul recent încheiat, ajungând la 37,95 milioane de dolari câștigate în carieră.

În ceea ce o privește pe iubita lui Ion Ion Țiriac, aceasta s-a ales cu 826.314 de dolari și un trofeu câștigat, ea triumfând la Istanbul. Irina Begu a câștigat cu 200.000 de dolari mai puțin decât sportiva din Târgoviște. La rândul ei, Ana Bogdan a obținut nu mai puțin de 419.420 de dolari. La coada clasamentului se află: Mihaela Buzărnescu – 375.2207 dolari, Gabriela Ruse – 264.314 dolari, Irina Bara – 208.885 de dolari, Patricia Țig – 204.090 dolari și nu în ultimul rând Jaqueline Cristian, cu 201.633 dolari.â

A fost greu să ne adaptăm la toate restricțiile, nici acum nu e ușor, dar ca jucători de tenis nu ne putem plânge. Mi-am dat seama cât de norocoasă sunt! Am prieteni care și-au pierdut locurile de muncă și n-au mai avut bani de chirie. Acest lucru m-a făcut să văd viața altfel. Titlul câștigat anul acesta a fost unul neașteptat, pentru că am mers la Istanbul fără prea mari așteptări.

Mă gândeam că voi fi acasă după turul secund. Nici nu mi-am luat prea multe lucruri cu mine, iar cei din echipa mea au rămas uimiți. Le-am spus: ‘Stați liniștiți, în trei zile vom fi acasă!’. A fost greu, dar am jucat tot mai bine pe măsură ce avansam în turneu. Apoi, mi-am sucit glezna la Madrid, am mers fără a avea așteptări la Strasbourg și am făcut finală. A fost ca o lecție de viață după ce m-am accidentat la Madrid. Trebuie să te bucuri de fiecare zi pentru că nu știi niciodată ce se poate întâmpla. Asta este cheia pentru mine.”, le-a declarat Sorana jurnaliștilor de la Roland Garros.