Frumusețea care l-a vrăjit pe Constantin Budescu! Puțini știau cât e de frumoasă soția mijlocașului de la FCSB

Giosanu Catinca / 26.11.2021, 20:58

Constantin Budescu este unul dintre cei mai apreciați fotbaliști din Liga 1, dar nu a avut evoluții prea bune în ultima perioadă. Astfel că a fost atacat de patronul Gigi Becali. El a trecut, totuși, peste cele întâmplate, dând dovadă că este un bărbat puternic. Nu ar fi putut, însă, să facă asta fără ajutorul soției sale.

Cine este și cum arată partenera lui Constantin Budescu

Prestația fotbalistului din meciul cu Voluntari, scor 0-0, l-a enervat pe finanțator. Gigi Becali l-a criticat pe ”Budi” pentru că nu ar ”juca serios” și ar folosi prea mult exteriorul piciorului pentru pase. Dacă ar fi fost după latifundiar, internaționalul român ar fi fost scos încă de la pauză și nu în minutul 67 cum a fost de fapt. Becali nu a putut să facă asta din cauză ca la vremea respectivă echipa era antrenată de Edi Iordănescu, care nu a acceptat niciodată ca patronul să intervină peste el.

Mijlocașul de 32 de ani nu s-a lăsat, însă, afectat de declarațiile patronului. Ba din contră, a plecat la munte, cel puțin așa a afirmat Valeriu Răchită, un apropiat de-ai lui Constantin Budescu.

Era așa de afectat încât s-a dus pe la Predeal, la Spa. A dat cu exteriorul niște pase… El a făcut-o și la meciul cu Voluntari, i-a lăsat singuri cu portarul.”, a spunea Valeriu Răchită, în urmă cu câteva zile.

”Dacă nu dă cu exteriorul și dă cu stângul, e gol”

Faptul că nu s-a lăsat afectat de criticile lui Gigi Becali a fost demonstrat de Constantin Budescu însuși, chiar pe gazon, în meciul cu FC Botoșani. Fotbalistul de 32 de ani a intrat pe teren în minutul 58, în locul lui Claudiu Keșeru, la 0-1, și a reușit să schimbe jocul FCSB-ului. El a reușit să facă toate acestea datorită soției care îl susține necondiționat. Este vorba despre Mădălina, cea cu care este căsătorită din 2014. Aceștia au împreună doi băieți.

Odată cu trecerea timpului, managerul formației roș-albastre a revenit și el la sentimente mai bune. Iată ce a declarat latifundiarul în speranța că va pune capăt speculațiilor care au ținut primele pagini ale publicațiilor sportive.

Ce am eu cu el? Sunt certat cu el, mă cert cu el? Eu îi cert pe ei, cum să mă împac, eu îi dau salariu și mă împac cu el? Eu patron, el slujește echipa, ascultă nemulțumirile mele, dacă mă întâlnesc cu ei sunt prieten, ce, prietenii nu îi cerți?

M-am întâlnit cu el și am glumit cu el, i-am zis de exterioare. Asta am și zis, dacă nu dă cu exteriorul și dă cu stângul, e gol. Lui i-a intrat asta în reflex, nu e bine. E bine că a intrat, a câștigat meciul, el cu Stoica.”,  a spus Gigi Becali, într-o intervenție la PRO X.