Schimbarea radicală a lui Gigi Becali în legătură cu Constantin Budescu: „La câteva zile a spus altceva. Era total opus față de cum îl vedeți”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 21.11.2021, 23:09
Schimbarea radicală a lui Gigi Becali în legătură cu Constantin Budescu: „La câteva zile a spus altceva. Era total opus față de cum îl vedeți”

Constantin Budescu a fost aspru criticat de Gigi Becali după egalul FCSB-ului la Voluntari. Finanțatorul echipei roș-albastre i-a reproșat mijlocașului său că abuzează de execuțiile cu exteriorul și i-a transmis chiar că va renunța la serviciile sale la finalul sezonului.

Constantin Budescu a dezvăluit că Gigi Becali și-a schimbat rapid discursul în ceea ce îl privește

Așa cum a dezvăluit și Mihai Stoica, Budescu nu a fost deloc afectat de aceste critici. Fotbalistul de 32 de ani a explicat acest lucru și după victoria echipei sale contra celor de la FC Botoșani.

Budescu a explicat că este obișnuit cu aceste ieșiri ale patronului. Mai mult, el susține că Becali are o altă atitudine în momentul în care discută față în față cu jucătorii comparativ cu declarațiile pe care le face la televizor.

Critici… După aia la câteva zile a spus altceva și tot așa. Știți că vorbește pe la televizor, dar noi ne vedem de treaba noastră. A fost pe la bază și am avut cu totul o altă discuție. Nu numai cu mine, cu toți jucătorii. Era total opus față de cum îl vedeți la televizor”, a spus Constantin Budescu la finalul meciului cu FC Botoșani.

„Magicianul” FCSB-ului a criticat despărțirea de Edi Iordănescu

De asemenea, „magicianul” vicecampioanei a comentat și faptul că a fost lăsat din nou pe banca de rezerve. El nu s-a arătat foarte deranjat de acest aspect: „De ce? Este prima dată? Este alegerea antrenorului. Noi trebuie să ne vedem de treabă. Dacă am câștigat în această seară înseamnă că ce s-a făcut s-a făcut bine”.

Întrebat despre plecarea lui Edi Iordănescu, Budescu a dezvăluit că aceasta i-a luat prin surprindere pe el și colegii lui. Mai mult, mijlocașul ofensiv susține că nu această schimbare a fost o greșeală, lansând astfel o critică subtilă la adresa lui Gigi Becali.

Nu știu dacă a fost tensiune, dar toți am rămas surprinși . Nu ne așteptam, nu era cazul. Nu am avut ce face. Noi trebuie să rămânem, așa este la fotbal. Din păcate, asta este viața antrenorilor, depinde de mai mulți factori, nu doar de rezultate”, a mai spus Budescu.

Totodată, Budescu a clarificat și zvonurile legate de un eventual transfer al său la Petrolul Ploiești: „Nu am spus că vreau să plec. Este adevărat că pot să o fac în orice fereastră, dar nu am spus acest lucru. Abia am venit, vom vedea pe viitor”.

„Exteriorul” care îl poate „îngropa” la FCSB! Constantin Budescu l-a sfidat pe Gigi Becali și a ratat incredibil cu FC Botoșani