Frumusețea din casa lui Giovanni Becali e de-a dreptul răpitoare. Cum arată una dintre fetele celebrului impresar

Giosanu Catinca 04.06.2021, 16:58

Giovanni Becali este un bărbat împlinit material, dar și personal, cu trei fete superbe și mândre nevoie-mare. Cum arată una dintre fiicele celebrului impresar?

Frumusețea din casa lui Giovanni Becali e de-a dreptul răpitoare

Giovanni Becali are cu ce se lăuda. Fiicele fostului impresar au crescut frumos, iar meritele părinților se văd la toate aparițiile celor două frumoase domnișoare. Machedoancele au devenit femei în toată firea, iar atitudinea e clar că au moștenit-o de la inconfundabilul lor tată.

Giovani Becali are în total 4 copii. Pe lângă cele 3 fete din căsătoria cu Stella Hernandez, el mai are și un băiat cu amanta Aida Giurumescu. Mezina familiei se poate lăuda cu un trup de sirenă. Laura obișnuiește să pozeze în ipostaze incediare pe rețelele de socializare. La trăsături, ea seamănă cu mama ei.

Am cunoscut-o pe nevastă-mea la o bancă pe Champs Elysee, ea schimba nişte bani, eu la fel şi i-am spus „Ciao bella”. Am prins-o la metrou, am strâns-o mai tare, am invitat-o la o cafea, m-am prezentat Giovani, că dacă îi spuneam că sunt din România poate nici nu ştia unde e… M-a atras că era creolă. Ne-am căsătorit în Danemarca, ea era columbiancă şi avea reşedinţa la Paris. Rămăsese însărcinată şi trebuia să ne căsătorim.”, a declarat, la un moment dat, Giovanni Becali.

Mezina familie Becali, alături de iubitul Luca Enache
Mezina familie Becali, alături de iubitul Luca Enache / Sursa Foto: Instagram

Cum arată una dintre fetele celebrului impresar

Laura Becali Hernandez a terminat un liceu de fițe din Pipera, iar acum studiază la o universitate de renume. Tânăra în vârstă de 20 de ani adoră să călătorească. Din vacanțele pe care le face, fiica cea mică a lui Giovanni Becali împărtășește și pe internet fotografii. Cele mai multe, pe Instagram.

Și pentru că este femeie în toată regulă, fiica lui Giovanni Becali are o și relație. Povestea de dragoste dintre ea și Luca Enache, un tânăr care este foarte îndrăgostit de ea, durează de câțiva ani. Cei doi obișnuiesc să se fotografieze în ipostaze tandre. Dacă în unele fotografii se sărută, în altele se îmbrățișează cu drag.

Viitorul ginere al lui Ioan Becali este pe măsura așteptărilor. La fel ca fata cea mică a lui Ioan Becali, iubitul Laurei este un copil de bani gata. Și dacă totul va decurge așa cum trebuie, cei doi ar putea deveni soț și soție.

Giovanni a fost despărțit de soție câțiva ani, după ce aceasta l-a acuzat de infidelitate. În cele din urmă, cei doi au rămas tot împreună. Asta, deși Stella l-a tot acuzat de relații extraconjugale.