„Fulgerul” Ianis Hagi, gol pentru Rangers în prima etapă din Scoția! S-a distrat cu fundașii lui Livingston și a înscris superb

Gabriel-Alexandru Ioniță / 31.07.2021, 17:04
„Fulgerul” Ianis Hagi, gol pentru Rangers în prima etapă din Scoția! S-a distrat cu fundașii lui Livingston și a înscris superb

Ianis Hagi a început cum nu se putea mai bine noul sezon pentru Rangers. Fotbalistul român de 22 de ani a marcat primul gol al noului sezon de Premiership. Hagi a fost titular în meciul pe care echipa sa l-a jucat pe teren propriu contra celor de la Livingston și nu a stat prea mult pe gânduri.

Ianis Hagi, gol spectaculos în prima etapă din Premiership

Internaționalul român a deschis scorul după doar 8 minute de joc cu o reușită spectaculoasă. Căpitanul James Tavernier l-a găsit pe Ianis cu o centrare perfectă din lovitură liberă, iar mijlocașul român i-a ridiculizat pe fundașii adverși. Ianis Hagi a preluat, și-a întors doi adversari cu piciorul stâng și a șutat cu dreptul sub bară, fără nicio șansă pentru portarul Stryjek.

Ghinion teribil pentru Ianis Hagi

Din păcate, lucrurile au căpătat rapid o turnură nefavorabilă pentru Ianis Hagi. Mijlocașul ofensiv român s-a accidentat și a fost înlocuit de Steven Gerrard în minutul 32 cu Scott Wright. Conform veștilor venite din Scoția, Ianis Hagi s-ar fi accidentat în timp ce se bucura alături de colegii săi după golul marcat. El a alunecat pe genunchi în stilul clasic al fotbaliștilor și s-a lovit în gazon rostogolindu-se pe teren. Ianis nu a dat însă semne că s-ar fi lovit după acest moment.

Numai că în minutul 13 el a fost victima unui atac mai dur al lui Adam Lewis. Ianis Hagi a acuzat unele dureri la gleznă din acel moment, iar Steven Gerrard a preferat să nu riște și l-a înlocuit pe român

Ianis Hagi confirmă forma bună din sezonul trecut

Stagiunea precedentă, Ianis Hagi a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai lui Steven Gerrard. Chiar dacă nu a fost folosit întotdeauna din primul minut, românul și-a pus de fiecare dată când a fost introdus pe teren amprenta pe jocul lui Rangers. El chiar a fost cel mai bun pasator decisiv al „protestanților” în sezonul trecut, unul care a intrat în istoria clubului de pe Ibrox. Rangers a câștigat primul titlu în Scoția după o pauză de 10 ani și a făcut acest lucru fără să piardă niciun meci.

Grație meciurilor foarte bune pe care le-a făcut, Ianis Hagi a intrat în vizorul mai multor cluburi importante din Europa. Cel mai mult s-a scris despre interesul Sevillei și al lui Lazio pentru fotbalistul român. De asemenea, Galatasaray, echipa sa de suflet, și Bocum, nou promovată în Bundesliga, l-au avut și îl au în continuare în vizor. Nimic nu s-a concretizat în cele din urmă. Iar Ianis este pregătit să facă următorul pas în carieră. Acela de a deveni numărul unu în echipa lui Gerrard. În acel moment, se va putea gândi să facă trecerea spre un club mai mare din Europa.