Furtună în vestiarul Viitorului! Rednic și-a certat jucătorii la pauză! Ce l-a deranjat pe tehnician

Marian Cărăvan 24.01.2021, 00:16
Furtună în vestiarul Viitorului! Rednic și-a certat jucătorii la pauză! Ce l-a deranjat pe tehnician

După 1-1 în Bănie, Viitorul a bifat a treia remiză consecutivă în campionat. Mircea Rednic are un singur succes în șapte meciuri pe banca Viitorului. Tehnicianul și-a certat jucătorii la pauza meciului de la Craiova și a început repriza secundă cu patru schimbări dintr-un foc. Ce l-a deranjat pe Mircea Rednic?

Rednic și-a certat jucătorii la pauza meciului de la Craiova

La ultima fază a primei reprize, Craiova deschidea scorul în Bănie. Execuția spectaculoasă a lui Paul Papp, cu gamba piciorului drept, după un corner executat de Nistor de pe stânga, a adus-o pe Craiova în avantaj la pauză. Golul care a venit chiar înainte de fluierul de final al primei reprize nu i-a picat deloc bine lui Mircea Rednic. Tehnicianul celor de la Viitorul și-a muștruluit serios jucătorii la pauză, iar urmările s-au văzut chiar în debutul reprizei secunde. „Puriul” a aruncat în luptă patru jucători. Schimbare în bloc făcută de Viitorul în startul mitanului secund. Rednic a schimbat patru jucători. Fernandes, Babunski, Romario Benzar și Matei au resimțit oboseala din cauza programului încărcat și nu au dat randament. Viitorul a egalat în minutul 47, după lovitura de cap a lui Artean. 

Mă deranjează că trebuie să fii onest, să spui când ești obosit. Am avut și deplasarea la Arad, s-a acumulat oboseală. Sunt jucători dornici să intre, asta s-a văzut în repriza a doua. La mine nu există titulari sau rezerve.

Mă bucur că cei care au intrat în repriza a doua au jucat bine, nu s-au complicat. Nu-mi place că facem un meci bun, apoi vine unul prost. Acum sunt mulțumit că am reușit să luăm un punct.

Normal că i-am certat la pauză, cum să nu-i cert? N-am avut în fața noastră o Craiova foarte bună și trebuia să profităm. Le-am cerut să arate orgoliul, ambiție. Se vorbește despre plecare, despre echipa națională, dar așa nu poți”, a declarat Mircea Rednic, după meci.

MIrcea Rednic si-a certat jucatorii la pauza
MIrcea Rednic si-a certat jucatorii la pauza

Viitorul, trei remize la rând

Viitorul a înregistrat a treia remiză la rând în cele trei meciuri disputate din returul campionatului. E drept că Viitorul a întâlnit în ultimele două meciuri două dintre pretendentele al titlu, FCSB (cu care a remizat, 2-2, la Ovidiu) și Universitatea Craiova (1-1, în Bănie). În prima etapă a returului, echipa dobrogeană a încheiat la egalitate meciul de la Botoșani, scor 1-1.

Viitorul a disputat în 2021 și restanța din etapa a 12-a, cu Hermannstadt. Pe 10 ianuarie, Mircea Rednic obținea prima victorie pe banca Viitorului, 2-1 cu Hermannstadt.

După jocul de la Craiova, Viitorul rămâne pe locul 7, cu 23 de puncte. Echipa patronată de Gheorghe Hagi e la trei puncte de Chindia, ocupanta ultimei poziții care asigură calificarea în play-off.

Urmăriți Playsport.ro și pe