Gabi Iancu, fără replică după eșecul cu Universitatea Craiova: „Nu am mai trăit așa ceva!” Dragoș Nedelcu s-a simțit umilit: „Nu am explicații” Reacții de la Farul

Robert Zanfir / 16.04.2022, 23:02
Gabi Iancu, fără replică după eșecul cu Universitatea Craiova: „Nu am mai trăit așa ceva!” Dragoș Nedelcu s-a simțit umilit: „Nu am explicații” Reacții de la Farul

Farul Constanța pierde cu Universitatea Craiova, 0-3, și ajunge la patru meciuri fără gol marcat în sezonul de play-off. Gabi Iancu și Dragoș Nedelcu au recunoscut după meci că nu au avut replică în fața oltenilor.

Jovan Markovic și Baiaram au făcut ce au vrut în prima repriză a partidei de la Ovidiu, cu Farul Constanța. Oltenii lui Reghecampf au rezolvat ecuația meciului din prima repriză și au urcat la un singur pas de locul 2. Care nu mai pare de neatins. FCSB joacă pe terenul liderului de la CFR Cluj.

Gabi Iancu, fără replică după eșecul cu Universitatea Craiova

„Nu sună foarte bine. Nu știu ce să va zic. Nu știu dacă am mai trăit așa ceva. Să ataci și la zece minute să ne dea gol. Azi, defensiv am fost zero.

Am luat trei goluri din… nu știu dacă au fost patru atacuri. Înseamnă că sunt o echipă bună, dacă au patru atacuri și îți dau trei goluri.

Jefte este lovit destul de puternic… dar nu mai contează acum, contează să marcăm la atacurile noastre și defensiv să stăm foarte bine.

Aș fi dorit să mă apropii de Craiova cât mai mult. Trebuie să terminăm în fața Voluntariului. Nu avem atacant acum, dar avem jucători care pot juca acolo”, a declarat Gabi Iancu la finalul partidei.

Dragoș Nedelcu: „O înfrângere umilitoare”

„În atac nu cred că am făcut un joc atât de rău. Ne-au surprins, nu am o explicație, este o înfrângere dureroasă pentru noi. Trebuie să facem ceva să nu mai fim puși în situația asta. Este o înfrângere umilitoare.

Știu că ne antrenăm foarte bine, nu mai știu ce să mai zic. Sperăm să facem o a doua parte a play-off-ului mai bună”, a spus și Dragoș Nedelcu.

Hagi și-a pierdut răbdarea: „Fiecare meci e un test”

„O echipă puternică, cu atitudine, cu determinare, cu forță, cu tehnică. Și noi am făcut puține. S-au pierdut mingi statice, spații mari, ei au tras la poartă, noi nu am tras la poartă și tot așa.

Cred că și noi am dus foarte mult mingea, am atacat, dar am suferit în faza defensivă. În fotbal trebuie să faci ambele faze foarte bine.

Au fost două situații la limită, clare. Nu vreau să comentez, știu doar că au existat acele lucruri. Îi las pe ceilalți să comenteze.

Fiecare meci e un test pentru fiecare. Vedem, analizăm. Din păcate, nu a intrat bine, a făcut și acea greșeală (despre eliminarea lui Adi Petre – n.r.).

Nu știu cum este Jefte, vom vedea, nu am vorbit nici cu doctorii. De marți încercăm să facem o echipă, să jucăm”, a spus și Hagi la finalul partidei.

Farul – Universitatea Craiova 0-3. ECHIPELE DE START:

FARUL: Aioani – Dussaut, Larie, Artean, De Nooijer – Radaslavescu, Nedelcu, Grameni – Iancu, Jefte, Sali
REZERVE: Brănescu, Borza, Mladen, Ciobanu, Purece, Moldoveanu, Petre, Pitu, Martinovic
ANTRENOR: Gheorghe Hagi

CSU CRAIOVA: Pigliacelli – Vătăjelu, Papp, Screciu, Bancu – Bic, Al. Crețu – Gustavo, Baiaram, Ivan – Markovic
REZERVE: Lazar, M. Constantin, Găman, Căpățînă, Vlădoiu, Nistor, Roguljic, Cîmpanu, Roguljic
ANTRENOR: Laurențiu Reghecampf

Stadion: Academia Gheorghe Hagi (Ovidiu)
Arbitru: Popa Cătălin (Piteşti) / A1: Gheorghe Sebastian Eugen (Suceava), A2: Urzică Vladimir (Piatra Neamţ)