Gabi Tamaș, la un pas să plece de la FC Voluntari! Ce echipă se interesează de serviciile fundașului

Gabriel-Alexandru Ioniță / 05.12.2021, 20:05
Gabi Tamaș, la un pas să plece de la FC Voluntari! Ce echipă se interesează de serviciile fundașului

Gabi Tamaș a fost decisiv pentru FC Voluntari în meciul câștigat de echipa lui Liviu Ciobotariu în deplasare cu FCU Craiova, scor 2-0. Fundașul central în vârstă de 38 de ani a deschis scorul în minutul 77 cu o lovitură superbă de cap în urma unui corner.

Laudele lui Eugen Trică i-au prins bine lui Gabi Tamaș

Astfel, Tamaș a demonstrat că nu degeaba a fost lăudat de antrenorul oltenilor înaintea meciului. Eugen Trică a spus la conferința de presă premergătoare partidei că veteranul celor de la Voluntari este unul dintre cei mai buni din Liga 1 și orice echipă ar avea nevoie de serviciile sale, dând de înțeles că ar fi încântat dacă ar avea ocazia să colaboreze cu el.

Tamaş rămâne acel jucător care tot timpul mi-a plăcut, un fundaş extraordinar, e stâlpul apărării celor de la Voluntari. Cred că orice antrenor şi l-ar dori pe Tamaş, chiar şi la vârsta lui, pentru că demonstrează la fiecare meci că este unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din ţară”, a spus antrenorul lui FCU Craiova.

Ce au declarat cei doi la finalul meciului direct

Gabi Tamaș a subliniat importanța acestei victorii care i-a readus pe cei de la Voluntari pe locul 3 în Liga 1 și a vorbit și despre obiectivele echipei sale în acest sezon.

Suntem fericiți că am câștigat. A fost un meci dificil, cu o echipă bună. S-au închis foarte bine, dar nu ne-am pierdut calmul și am luat cele trei puncte. Noi ne facem treaba, obiectivul nostru a fost să nu mai avem emoții, cum am avut anii trecuți.

Văd că ne merge bine, noi intrăm pe teren să nu pierdem, nu ne interesează de CFR sau de FCSB sau de celelalte echipe. Să vedem la finalul sezonului unde vom fi”, a declarat Tamaș la finalul partidei de la Craiova.

Trică: „În minutul 77 eram nemulțumit cu un egal”

Chiar dacă a rămas fără victorie de la revenirea pe banca formației din Bănie, Eugen Trică s-a arătat mulțumit în mare parte de evoluția jucătorilor săi. El a subliniat că până la primul gol marcat de Voluntari, FCU Craiova a avut meciul sub control, dar din cauza lipsei de concentrare la finalizare, nu a reușit să marcheze.

Echipa a jucat până în minutul 77 când am primit acel gol din faza fixă. Băieții s-au achitat foarte bine de sarcini, în mare parte i-am blocat foarte bine. Păcat că nu am reușit să marcăm, am avut câteva situații. Ajungem acolo și nu reușim să fructificăm ocaziile avute. Dacă mă întrebați în minutul 77 spuneam că sunt nemulțumit cu un egal. Sunt dezamăgit pentru că nu reușim să marcăm.

Cred că trebuie mai multă concentrare, trebuie să fie mult mai lucizi în fața porții, la ultimul șut, la ultima pasă. Normal că este presiune, atât pe jucători cât și pe mine. Normal că suporterii sunt nemulțumiți. Vor mult mai mult, asta ne dorim și noi, dar atât s-a putut până în acest moment.

Aceste meciuri se joacă pe viață și pe moarte, sunt precum niște finale. Clinceniul a câștigat împotriva lui Dinamo, au un moral bun. Trebuie să intrăm pe teren mai motivați”, a spus și Eugen Trică după meci.