Gabi Tamaș, semnal de alarmă după remiza cu FCSB: „Este o mică problemă!” Voluntariul termină turul pe loc de play-off

Robert Zanfir 07.11.2021, 23:42
Gabi Tamaș, semnal de alarmă după remiza cu FCSB: „Este o mică problemă!” Voluntariul termină turul pe loc de play-off

FC Voluntari a remizat cu FCSB și a pus capăt seriei de victorii a echipei lui Edi Iordănescu. Gabi Tamaș a recunoscut după meci că ilfovenii au o problemă. Nu au marcat în ultimele trei meciuri.

FCSB nu a reușit să profite de pașii falși făcuți de Universitatea Craiova, care a pierdut cu Farul Constanța. Mai mult, CFR Cluj se distanțează la 8 puncte în fruntea clasamentului, după victoria cu Dinamo, 3-0.

Gabi Tamaș, semnal de alarmă după remiza cu FCSB: „Este o mică problemă!” Voluntariul termină turul pe loc de play-off

Echipa lui Edi Iordănescu s-a lovit de apărarea condusă de Gabi Tamaș. Fundașul Voluntariului este convins că trupa lui Liviu Ciobotariu își merită locul din clasament. Cu 25 de puncte, ilfovenii termină turul de campionat pe locul 5.

„Suntem o echipă greu de bătut. Ne merităm locul unde suntem. Cred că este o performanță pentru Voluntari, nu știu dacă am mai terminat pe loc de play-off. Ne bucurăm.

Noi ne bucurăm că nu am luat gol, puteam chiar să câștigăm. Budi este un jucător extraordinar, orice fundaș are probleme contra lui.

Noi am vorbit înainte de meci și am zis să nu pierdem, ca să terminăm turul pe loc de play-off.

În ciuda meciului bun cu FCSB, Voluntariul este în pierdere de ritm în ultima vreme. Ilfovenii au ajuns la trei partide consecutive fără gol marcat, lucru remarcat și de Gabi Tamaș.

„Este o mică problemă, pentru că ne-am creat ocazii și cu Piteștiul, cu CFR-ul, și azi am avut șanse de a marca. Sper că se vor rezolva, sunt probleme mici”, a declarat Gabi Tamaș la finalul meciului.

Meleke, omul meciului!

Împrumutat de la CFR Cluj, Meleke a fost declarat omul meciului. „Nu a fost ușor, a fost foarte greu. FCSB este o echipă foarte bună. Nu suntem chiar atât de fericiți, am muncit mult și cred că meritam mai mult.

Antrenorul are încredere în mine și a trebuit să facă niște schimbări. De aceea m-a trimis în apărare”, a declarat fundașul.

Și Liviu Ciobotariu regretă că nu a obținut mai mult din acest meci: „Sunt mulțumit, dar cred că meritam mai mult. Mă bucur, îmi felicit jucătorii. Am terminat turul de campionat în primele 6 echipe, este o performanță pentru noi. Acum trebuie să o luăm de la capăt”, a spus și antrenorul Voluntariului.

FC Voluntari – FCSB 0-0! ECHIPELE DE START:

VOLUNTARI: M. Popa – Miranda, Tamaș, Armaș – Costin, Rață, Droppa, Meleke, Briceag – I. Gheorghe, Nemec
REZERVE: Râmniceanu, Vlad, Achim, Tavares, Ilie, Merloi, Fulop, Lopes, Paraschiv
ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

FCSB: A. Vlad – V. Crețu, Vinicius, I. Cristea, Haruț – Șut, Oaidă, Fl. Tănase – Olaru, Budescu, Oct. Popescu
REZERVE: Straton, Miron, Ov. Popescu, V. Gheorghe, Keșeru, Dumiter, I. Stoica, Musi, Cordea
ANTRENOR: Edward Iordănescu

Stadion: Anghel Iordănescu (Voluntari)
Arbitru: Găman George Cătălin (Craiova) / A1: Neacşu George Florin (Câmpulung Muscel), A2: Tunyogi Ferencz (Zalău)