Gabi Tamaș șochează după victoria cu Chindia: „Mă gândesc la plecarea de la Petrolul!” Explicația incredibilă a fundașului

Robert Zanfir 31.08.2022, 18:43
Gabi Tamaș șochează după victoria cu Chindia: „Mă gândesc la plecarea de la Petrolul!” Explicația incredibilă a fundașului

Petrolul câștigă dramatic cu Chindia Târgoviște, 3-2, într-un meci care a contat pentru etapa a 8-a din Superliga. Ploieștenii ajung la șase partide consecutive fără eșec și sunt pe locul 3. Imediat după întâlnirea de pe „Ilie Oană”, Gabi Tamaș a șocat la flash-interviuri. A spus că se gândește la plecarea de la Petrolul.

După un început lamentabil în Superliga, cu două eșecuri consecutive, Petrolul a a inițiat o serie încredibilă de victorii și rezultate pozitive. Cu Chindia, „lupii” au condus cu 2-0, dar au fost egalați după eliminarea lui Mirko Ivanovski. Oaspeții au câștigat prin primul gol al lui Irobiso în tricoul Petrolului.

Gabi Tamaș șochează după victoria cu Chindia

„Când am venit, am zis că avem un lot bun, avem și noi ambițiile noastre, ambițiile mele, pe care mi le-am pus în cap. Dacă vom juca cu aceeași dorință, vom acumula puncte. Vom trage linie și vom vedea.

3-2 pentru noi, mulțumim, punctele sunt la noi. Când un om de-al tău este eliminat și mai erau 15 miniute de joc, am zis că va fi greu. Am zis că poate o scoatem la capăt. Uite, că Dumnezeu ne-a ajutat.

Nu mă gândesc la playoff, mă gândesc la plecarea de la Petrolul!”, a declarat Gabi Tamaș la final.

Întrebat despre motive, fundașul a fost extrem de scurt și tăios: „De aia!”

Gabi Tamaș a venit la Petrolul în această vară, după despărțirea de Voluntari. Are 8 partide în tricoul ploieștenilor și 1 gol marcat.

Lucian Dumitriu, după dubla cu Chindia: „Euforie!”

Lucian Dumitriu a fost desemnat omul meciului, după dubla reușită cu Chindia. Mijlocașul a declarat la finalul partidei că este prematur să se vorbească despre playoff.

„Euforie. Atât pot să spun, a fost o victorie muncita și este bina că să terminat așa. De când e fotbalul asta, știm cu toții că 2-0 este un scor foarte periculos. Ne gândeam, dar speram să nu se întâmple.

Nu ne așteptam să fim aici, dar mă bucur că am ajuns pe poziția asta. Am muncit cu toții și sper să o ținem tot așa.

Nu, e devreme, e prematur să vorbim de playoff”, a declarat Lucian Dumitriu, la finalul partidei.

„Situatia financiară? Nu e cum trebuie. Sunt restanțe… Săptămâna viitoare… Sperăm că se rezvolvă și sunt convins că se va rezolva. Sunt restanțe, sunt multe conversații și mereu ni se spune că se rezolvă. Speram și noi”,
Mirko Ivanovski

Chindia – Petrolul Ploiești 2-3. ECHIPELE DE START:

Chindia: Moldovan – Fernandez, Celea, Boldord – Akhmatov, Passaglia, Dumitrașcu, Ad. Ioniță – Mihaiu, D. Popa, Popadiuc
Rezerve: Căbuz, Vorobjovas, Dima, Șerban, Dinu, Jipa, Cherchez, Cooper, Atanase
Antrenor: Adrian Mihalcea

Petrolul: Vâlceanu – Meijers, Huja, Tamaș – Borta, Dumitriu, Cebotaru, Țicu – Jair, Ivanovski, G. Grozav
Rezerve: Moroz, Pashow, Olaru, Seto, Bratu, Tucaliu, Irobiso, Măzărache
Antrenor: Nicolae Constantin

Stadion: „Ilie Oană” (Ploiești)
Arbitru: Andrei Chivulete; A1: Mihai Marius Marica; A2: Ferencz Tunyogi
Arbitru VAR: Sorin Costreie; Arbitru AVAR: Vladimir Urzică