Gabriel Torje a marcat un gol de senzație, dar a greșit decisiv în prelungiri. „Îmi pare rău”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 23.10.2021, 22:56
Gabriel Torje a marcat un gol de senzație, dar a greșit decisiv în prelungiri. „Îmi pare rău”

Gabriel Torje a fost înger și demon pentru Dinamo în derby-ul cu Rapid. La primul meci în postura de căpitan al „câinilor” mijlocașul de bandă a deschis scorul în minutul 55 cu un șut puternic sub bară din 15 metri.

Gabriel Torje regretă că Dinamo nu a putut ține de rezultat până la final

În prelungiri însă, el a decis să facă un dribling în propria jumătate de teren în loc să degajeze mingea. Aceasta a fost recuperată de rapidiști, iar Nicolae Carnat a egalat de asemenea cu un șut fantastic din afara careului.

Imediat după fluierul final, pe imaginile televiziunilor care au transmis meciul s-a putut observa cum Mircea Rednic l-a certat pe Torje. Fapt recunoscut și de fotbalistul lui Dinamo.

Acesta a spus că regretă că nu a luat decizia cea mai bună la acea fază. De asemenea, Torje a vorbit și despre situația lui Alexandru Răuță, cel care a fost transportat la spital în prima repriză după ce a acuzat stări de amețeală.

Este greu să rezistăm 30 de minute, n-am mai ținut de minge, am făcut greșeli. Ăsta este fotbalul. Domnul Rednic mi-a explicat ceea ce era mai bine de făcut, eram conștient că era mai bine să fi degajat, a fost o decizie de moment. Îmi pare rău pentru că am muncit cu toții foarte mult astăzi.

Nu mai contează acum, aș fi preferat să fie un autogol și să câștigăm cu 1-0. Știam că e bine (n.r. – Alexandru Răuță), era conștient, a amețit, important e că el este bine acum.

Îl așteptăm la antrenament pentru că este un jucător exponențial. Încerc să-mi fac treaba cât mai bine, nu contează cine este căpitan. Important este să încercăm cu toții să salvăm acest club”, a spus Gabriel Torje la finalul partidei.

Ricardo Grigore consideră că Dinamo merita mai mult de la acest meci

Fundașul central al „câinilor” s-a arătat nemulțumit de rezultatul final. El consideră că echipa sa a făcut un meci foarte bun și doar ghinionul a făcut să nu se impună contra rivalilor.

Grigore a acuzat totuși faptul că el și colegii lui au suferit la capitolul concentrare în partea secundă. De asemenea, el a comentat și incidentul care l-a avut în prim-plan pe Alexandru Răuță, dar și faptul că de luni toate meciurile se vor juca fără spectatori.

Nu suntem mulțumiți. Părerea mea e că am făcut un joc foarte bun și din nou apare această neșansă pe final de meci și pierdem cele trei puncte. Suntem foarte dezamăgiți, triști, dar nu avem ce să facem, trebuie să mergem înainte. Trebuie să câștigăm meciul următor, în Cupă, pentru a avea moral în campionat.

Nu știu dacă i-am surprins pe adversari. În prima repriză, ne-a ieșit jocul foarte bine. În a doua repriză, a fost neșansă, concentrarea în ultima parte de meci. Nu știu dacă se poate antrena lucrul acesta. Sper să învățăm din aceste greșeli. E frustrant, dar nu ca la meciul cu UTA.

Ne simțim mai bine, ne creăm mai multe ocazii de gol, adversarul nu-și mai creează multe ocazii. Stăm bine și la fazele fixe, unde am suferit. Trebuie să luăm meci cu meci și să strângem cât mai multe puncte, pentru că va veni o perioadă mult mai grea și nu ne mai așteaptă nimeni.

Va fi dificil fără suporteri, pentru că doar ce ne obișnuisem cu suporterii. Este greu, concentrarea este diferită. Asta afectează fotbalul, ritmul de joc. Sper să înțelegem toți românii și să treacă această perioadă, pentru a avea o viață normală și să trecem peste aceste probleme.

Am văzut că Răuță se simțea din ce în ce mai rău și ne-am speriat puțin. Am discutat cu el. Mă bucur că și-a revenit și că e totul bine, e un om puternic”, a declarat și Ricardo Grigore.

Deian Sorescu a dezvăluit că a pus capăt conflictului cu Mircea Rednic

Fostul căpitan al lui Dinamo a vorbit despre problemele pe care le-ar fi avut în ultimele zile cu Mircea Rednic. Sorescu a dezvăluit că i-a cerut scuze antrenorului său și acum totul este bine între cei doi.

Îmi e greu să analizez, avem oameni care se ocupă de acest lucru și vom discuta la antrenament. Cel mai mult îmi doresc să joc și să fiu sănătos, nu contează pe ce poziție voi evolua.

Am discutat cu Mister, am rezolvat între bărbați. Era datoria mea să îmi cer scuze, am făcut o greșeală, nu pot da timpul înapoi. Îmi asum și merg mai departe.

Da, este o creștere din toate punctele de vedere. Este al doilea meci, trebuie să ne punem semne de întrebare, cu UTA am primit la fel gol. E dureros. Muncim, ne zbatem, încercăm să ieșin din această situație și doar noi știm cât muncim”, a spus Deian Sorescu.