Gafă incredibilă în Liga 2! Antrenorul a vrut să trimită pe teren un jucător care nu era trecut pe foaia de joc

Robert Zanfir / 20.11.2021, 16:33
Gafă incredibilă în Liga 2! Antrenorul a vrut să trimită pe teren un jucător care nu era trecut pe foaia de joc

FC Brașov a primit vizita celor de la Poli Timișoara, într-un adevărat derby al suferinței în Liga 2. Oaspeții au câștigat la limită, 1-0, dar partida care a contat pentru etapa a 14-a s-a evidențiat prin gafele de amator ale celor de pe banca brașovenilor.

FC Brașov venea după șase eșecuri consecutive, iar victoria cu vecina de clasament Poli Timișoara era obligatorie.

Gafă incredibilă în Liga 2! Antrenorul a vrut să trimită pe teren un jucător care nu era trecut pe foaia de joc

Noul antrenor al brașovenilor nu a reușit să rupă seria de 6 eșecuri consecutive ale gazdelor. Mai mult, acesta a fost la un pas de o mare eroare.

După ce oaspeții au deschis scorul prin Gerbi, în minutul 55, antrenorul gazdelor a vrut să îl introducă pe teren pe Maxim Iurcu, în încercarea de a forța mai mult atacul. Spre surprinderea lui, atacantul moldovean nu era trecut pe foaia de joc.

Nu a fost singura pățanie de acest gen a meciului. Nici Andrei Lascu a lipsit de pe foaia de joc din cauza oficialilor echipei, care pur și simplu au uitat de mijlocaș.

Cu 9 puncte după 14 etape, FC Brașov este pe locul 16 în Liga 2 și tremură cu gândul la retrogradare.

Călin Moldovan: „E frustrant”

Călin Moldovan a avut doar trei antrenamente la conducerea echipei sale. Antrenorul a declarat la finalul partidei că este frustrantă situația jucătorilor săi, dar că este timp pentru redresarea situației.

„E frustrant să pierzi aşa. Până la golul lor am făcut un meci bun. Chiar dacă nu am avut ocazii, am avut o organizare bună, am fost agresivi. Jocul a fost echilibrat. E frustrant să încasezi un gol de maniera asta.

După ce am primit golul ne-am pierdut din luciditate, am devenit haotici. Până la urmă, asta e. Chiar dacă am pierdut, băieţii au făcut un joc bun. Se pare că atât am putut.

Am întâlnit o echipă bună, cu jucători experimentaţi. Sistemul competiţional ne avantajează, nu suntem într-o situaţie fără ieşire. Sperăm în continuare. E o problemă mentală, ne trebuie un rezultat bun”, a declarat antrenorul Călin Moldovan.

FC BRAŞOV – POLITEHNICA TIMIȘOARA 0-1 (Stadion: Tineretului – Brașov)

FC Brașov: C. Lungu – Drăgoi, Gherghe, Al. Sabău, Dumbravă, Leonte (cpt.), Rz. Iorga, Boția, Vas. Constantin, Vl. Mihalcea, El Azzouzi
Rezerve: Garniță – Sburlea, Fustar, D. Panait, Iul. Roșu, Mitroi, H. Popa
Antrenor: Călin Moldovan

Poli Timișoara: G. Păduraru – Sofran, Mera (cpt.), Scutaru, Pamfile – D. Andrei, Ignea – Denis Radu, Zaluschi, Bîrnoi – Gerbi
Rezerve: R. Murariu – Bocșan, S. Costea, Rob. Hațegan, Moțiu, Rz. Prodan, D. Olariu
Antrenor: Nicolae Croitoru

Arbitru: Andrei Baciu (Botoşani); Asistenți: Mihăiță Adrian Noroc (Botoşani) și Lucian Tănase (Piteşti); Rezervă: Silviu Iftode (Fălticeni); Observatori: Dan Jiga (Bistriţa) și Cristian Petropulos (Alba Iulia).

Liga 2, etapa 14

Petrolul Ploieşti – Concordia Chiajna 1-0
Dunărea Călăraşi – Viitorul Pandurii Târgu Jiu 0-2
Dacia Unirea Brăila – Csikszereda Miercurea Ciuc 1-5
Unirea Slobozia – Metaloglobus 1-1
Ripensia Timişoara – Politehnica Iaşi 0-0
Unirea Dej – Unirea Constanţa 2-1
FC Braşov – Politehnica Timişoara 0-1
Comunal 1599 Şelimbăr – FC Buzău
Astra Giurgiu – FC Hermannstadt
CSA Steaua Bucureşti – Universitatea Cluj