Gafa pe care Simona Halep a făcut-o la Birmingham, din nou în actualitate. Ce s-a întâmplat în 2020

Giosanu Catinca 13.06.2022, 23:11
Gafa pe care Simona Halep a făcut-o la Birmingham, din nou în actualitate. Ce s-a întâmplat în 2020

Simona Halep a reușit să treacă de Lesia Tsurenko la turneul de categorie WTA 250 de la Birmingham. Iubitorii sportului alb nu au putut trece cu vederea gafa pe care jucătoarea română de tenis a făcut-o la finalul meciului.

Gafa făcută de Simona Halep la un interviu

Simona Halep a fost taxată de internauți pentru declarațiile făcute succesul cu Lesia Tsurenko.

Sportiva de la malul mării a declarat la finalul meciului că se va întâlni în turul doi cu o jucătoare pe care nu a mai avut ocazia să o înfrunte pe terenul pe teren.

Nu sunt sigură că fanii o vor susține mai mult pe ea. Pentru că eu întotdeauna am parte de o susținere mare, deci o să vedem!

Îi am și pe românii mei, dar sunt convinsă că voi mai avea și alți suporteri, poate. O să vedem.

Cu Harriet nu am jucat niciodată, dar am văzut-o în meciuri. Am urmărit-o de multe ori. Nu știu la ce să mă aștept pentru că nu am jucat niciodată împotriva ei. O să fie o provocare și o să fiu pregătită.”, a declarat Simona Halep, după jocul cu Lesia Tsurenko.

Explicația oferită de un internaut

Ideea este că Simona Halep a întâlnit-o pe Harriet Dart la Australian Open 2020. Din motive necunoscute, ea nu își mai amintește că a învins-o pe sportiva din Marea Britanie în turul II de la Australian Open 2020.

Fanii nu au putut trece cu vederea gafa pe care Simona Halep a făcut-o după ce a debutat cu dreptul la Bad Homburg Open 2022, câștigând cu scorul 6-1, 6-4.

E în regulă, Simo, mulți nu-și amintesc mare lucru din 2020.”, a scris un internaut, făcând aluzie la pandemia de coronavirus.

S-au întâlnit o singură dată pe terenul de tenis

Conform statisticilor oficiale, Halep a fost superioară la aproape toate capitolele în meciul cu Harriet Dart de la Australian Open 2020. Chiar și așa, dubla campioană de Grand Slam se teme de întâlnirea cu jucătoarea britanică, conform spuselor ei.

În orice caz, Harriet Dart nu se află printre cele mai bune jucătoare ale lumii. Ea ocupă locul 106 în clasamentul WTA, spre deosebire de fiica lui Stere Halep, care se află pe locul 20 WTA.

Harriet Dart a avut nevoie de trei seturi pentru a ajunge în turul doi la Bad Homburg. La fel a fost și în cazul jucătoarei din Constanța.

În primul tur, Halep s-a impus după doar o oră și 19 minute.