„Galacticii” zboară cu stil. Bijuteria care îi transportă pe Benzema și Bale la meciuri

Bordei Radu / 26.12.2021, 10:42

Nu degeaba cei de la Real Madrid sunt considerați galactici, starurile madrilenilor zboară cu stil atunci când nu au meciuri în Spania. Cel mai titrat club din lume se respectă, nu face rabat la nimic când vine vorba de lux.

Madrilenii sunt cunoscuți nu doar pentru transferurile stelare pe care le făceau, dar și pentru condițiile pe care le oferă. Puține echipe din lume dispun de proripiul avion personal. Cei de la Real nu s-au dat în spate și au investit într-o aeronavă de lux. Restul competitorilor pot privi doar cu invidie la modul cum se deplasează starurile Realului.

Realul zboară cu stil. Galacticii dispun de o aeronavă de peste 350 de milioane de euro

Realul se pregătește, în startul anului viitor, de un drum la Paris, în optimile Ligii Campionilor. Și nu o vor face oricum, ci la bordul unui avion de lux, A380. Acesta este pus la dispoziție de sponsorul principal, compania aeriană Emirates. Pe lângă cele 65 de milioane de euro încasate anual de la aceasta, Realul dispune și de avionul care poate găzdui 525 de pasageri

Condițiile puse la dispoziție sunt de lux. Aeronava dispune de un bar și o zonă de relaxare suficientă pentru ca Benzema sau Marcelo să se destindă pe drum. O pot face la tabletele puse la dispoziție, care conțin peste 2500 de canale. Imposibil să nu se găsească ceva pentru toate gusturile.

Binențeles, toți jucătorii dispun de paturile personale, au și duș, așa că nu le lipsește nimic pentru un drum mai mult decât confortabil

Real nu pleacă cu mâna goală de la Paris. Semnează Mbappe zilele viitoare?

Ca să arate că rămân cel mai important club din lume, madrilenii sunt gata să dea lovitura și pe piața transferurilor. Presa europeană este convinsă că este doar o chestiune de timp până când Kylian Mbappe va semna cu galacticii. De după 1 ianuarie o va putea face cu orice echipă, pentru că va intra în ultimele luni de contract cu PSG. Astfel, când cele două formații se vor duela în optimile Ligii Campionilor, Mbappe ar putea să lupte să își elimine viitoarea echipă.

Va fi război total între cele două grupări. Nemulțumită că îl va pierde gratis pe cel mai valoros jucător al planetei, gruparea de pe Parc des Princes vrea să transfere unul dintre cei mai în formă jucători de la Real Madrid.

Este vorba despre Vinicius Junior, care traversează cel mai bun sezon al său de la transferul în Spania. În actuala stagiune, brazilianul a marcat 12 goluri și a oferit 9 pase decisive în 25 de partide.