Galerie foto de colecție cu soția lui Dan Șucu. Cum arăta pe vremea când era prezentatoare. Diana făcea furori în televiziune

Catinca Giosanu 20.08.2022, 20:53

Dan Șucu, noul acționar al lui Rapid București, a avut o viață amoroasă tumultoasă. Omul de afaceri se iubește de mai mulți ani cu Diana Șucu. El a mai fost căsătorit, dar a divorțat pentru că nu se mai regăsea în fosta relație. Cum arăta partenera sa în perioada când apărea zilnic la TV.

Dezvăluiri incredibile despre soția lui Dan Șucu | FOTO

Diana Șucu a făcut noi dezvăluiri despre căsnicia cu omul de afaceri care deține 50% din acțiunile Rapidului. Cei doi și-au unit destinul în urmă cu 17 ani. Din relația lor au rezultat doi copii. Însă Dan Șucu mai are încă doi copii. Prima soție a lui Șucu a fost Camelia, alături de care a dezvoltat imperiul Mobexpert. Aceasta din urmă i-a dăruit două fiice.

Diana Lăscărescu a lucrat o lungă perioadă de timp în televiziune. Ea a renunțat la marea sa pasiune pentru a se dedica vieții de familie.

Cum arată soția lui Dan Șucu

Soția lui Dan Șucu a lucrat la TVRM, la Televiziunea Națională, dar și la TVR 2. După ce a pus capăt carierei, ea s-a implicat în tot felul de acțiuni caritabile.

Fosta doamnă Lăscărescu are mare grijă de felul în care arată. Ex-prezentatoarea TV reușește ca de ani de zile să se mențină la același număr de kilograme. Pe măsură ce înaintează în vârstă, ea arată tot mai bine. Unii spun că soția omului de afaceri Dan Șucu arată mult mai bine acum. Dacă ne uitam la pozele cu Diana de pe vremea când lucra la televiune, vom observa că este o mare diferență.

În primul rând, Diana avea părul mult mai scurt și era vopsită cu o nuanță de blond cenușiu. Acum, ea își face șuvițe blond platinat, o nuanță care a câștigat teren în ultimii ani.

Cum își menține Diana Șucu silueta

Soția noului acționar de la Rapid a povestit că îi place să meargă la sală de câteva ori pe săptămână și că are grijă să nu piardă nopțile. Un alt secret al Dianei este ceaiul de ghimbir. Fosta prezentatoare tv susține că acesta o ajută să se mențină în formă, pe lângă mersul aproape zilnic la sală.

Ghimbirul conține foarte puține calorii, stimulează organismul și reduce pofta de mâncare, contribuind astfel la pierderea în greutate.”, a mărturisit Diana, conform cancan.ro.

Cât despre căsnicia cu Dan Șucu, ea spune că îl consideră pe partenerul ei de viață sufletul ei pereche.

Eu cred în sufletul pereche, în acea persoană care te iubește așa cum ai nevoie să fii iubit. Știi, atunci când l-am întâlnit pe Dan, am avut un puternic sentiment de déjà-vu, deși nu-l mai văzusem niciodată până atunci. Soțul meu este sufletul meu pereche.

Și, uite, nu este dimineață în care să nu ne spunem Te iubesc!. Împlinirea mea cea mai mare este o căsătorie fericită, plină de dragoste. Cheia unui mariaj fericit este păstrarea chimiei dintre parteneri.”, a mai spus Diana Șucu.

Urmăriți Playsport.ro și pe