GALERIE FOTO. După lupta cu Logan Paul, Floyd Mayweather se însoară! Americanul își dăduse iubita afară din casă în urmă cu o lună

Gabriel-Alexandru Ioniță / 08.06.2021, 10:25

După lupta cu Logan Paul, Floyd Mayweather se însoară. În vârstă de 44 de ani, fostul campion mondial a dominat categoric meciul demonstrativ cu youtuber-ul Logan Paul. Însă, contrar așteptărilor fanilor, Mayweather nu a reușit să îl facă knock-out pe acesta. Astfel, el nu a fost declarat câștigător la finalul celor 8 runde.

În contractul realizat pentru această confruntare era stipulat că fostul mare campion trebuie să îl facă KO pe Paul înaintea celor 8 runde pentru a câștiga meciul. Adversarul său în vârstă de 26 de ani a reușit cumva să îi facă față și să termine lupta în picioare.

Mayweather nu a reușit să îl facă KO pe Logan Paul așa cum se aștepta toată lumea
Mayweather nu a reușit să îl facă KO pe Logan Paul așa cum se aștepta toată lumea

După lupta cu Logan Paul, Floyd Mayweather se însoară! Americanul își dăduse iubita afară din casă în urmă cu o lună

Dacă nu a reușit să câștige în ring, Mayweather se pare că a câștigat în afara lui. Potrivit The Sun, la doar câteva ore de la terminarea luptei, fostul pugilist s-a împăcat cu logodnica sa, britanica Anna Monroe. Acest moment a venit la doar o lună după ce Mayweather a dat-o afară în casă pe iubita sa de 29 de ani care este dansatoare într-un club din Las Vegas pentru a se pregăti pentru lupa cu Paul.

Însă, conform sursei citate, Anna Monroe a trecut peste acel moment. Iar cei doi urmează să plece într-o vacanță împreună. Mai mult, oameni apropiați cuplului susțin că ei s-ar putea chiar căsători până la sfârșitul acestui an.

Anna a fost una din primele persoane pe care Floyd le-a văzut după luptă. Au trecut câteva săptămâni de când ei nu s-au mai văzut așa că au multe lucruri de recuperat. Această separare a făcut ca cei doi să se apropie mai mult. Acum se pregătesc de o vacanță lungă, lungă, în care vor continua să îsi pună la cale nunta.

Multă lume a sugerat că relația lor este în pericol după ce el i-a cerut Annei să părăseacă locuința. Nimic nu poate fi mai departe de adevăr. Sunt foarte fericiți, însă Floyd intrase pur și simplu în pregătirea luptei și a vrut să acorde galei întreaga sa atenție”, au declarat surse apropiate celor doi sursei citate.

Mayweather își respectă promisiunea făcută înaintea luptei

Floyd Mayweather își respectă astfel promisiunea. După ce și-a rugat logodnica să părăsească vila în care locuiesc, el i-a promis acesteia că o va duce în orice loc de pe planetă va voi ea după lupta cu Logan Paul.

Floyd a promis că, odată ce îl va învinge pe Logan Paul și va încheia cu această treabă, o va duce pe Anna în vacanță oriunde va dori ea. Când încă lupta la nivel profesionist, femeile din viața lui Floyd trebuiau să se obișnuiască cu lipsa lui dacă avea un meci”, a spus în urma cu aproximativ o lună un apropiat al sportivului.