Galerie foto | O nouă nuntă în fotbalul românesc. Adelina i-a spus „Da” jucătorului de la Farul

Catinca Giosanu 14.06.2022, 16:49

Mijlocașul Andrei Ciobanu, de la Farul Constanța, și-a cerut iubita în căsătorie. Fotbalistul în vârstă de 24 de ani este implicat într-o relație care durează de mai mulți ani, iar acum s-a hotărât să facă pasul cel mare.

Andrei Ciobanu a făcut pasul cel mare

Andrei Ciobanu, mijlocașul Farului, se pregătește de însurătoare! Adelina Șovar a măturisit că a fost cerută de soție.

Tânăra a fost cerută în căsătorie de Andrei Ciobanu atunci când se aștepta mai puțin. Focoasa șatenă a publicat pe Instagram fotografii cu decorul camerei care a fost amenajată special.

Fotbalistul legitimat la Farul Constanța a realizat o inimă din lumânări parfumate, iar în mijlocul ei a scris din petale de trandafiri mesajul ”Merry me” (n.r – Vrei să te căsătorești cu mine?). Frumoasa Adelina nu a stat prea mult pe gânduri și a spus, probabil, cel mai sincer ”Da” din viața ei.

A cerut-o pe iubita sa, Adelina, de soție

Imaginile pe care iubita jucătorului de la Farul Constanța le-a publicat pe Instagram i-au emoționat pe apropiații lor și nu numai. Oamenii au reacționat în număr mare. Cei mai mulți le-au urat ”Casă de piatră” și să rămână împreună pentru totdeauna.

Andrei Ciobanu și Adelina Șovar formează un cuplu din anul 2017, iar acum aşteaptă cu nerăbdare nunta.

Cariera lui Andrei Ciobanu, în pericol

Mijlocașul român a avut o lună bună pe plan personal, însă din punct de vedere fotbalistic nu a avut mari satisfacții.

Andrei Ciobanu nu se află în cea mai bună formă. Gheorghe Hagi a recunoscut că își face griji pentru fotbalistul în vârstă de 24 de ani.

Întrebați-l pe Ciobanu ce se întâmplă cu el. Eu încerc să îl mobilizez, e clar că nu a avut un randament așa cum ne așteptam. E un jucător foarte valoros, era foarte valoros, probabil a căzut puțin. O perioadă mai puțin bună acum, vedem ce va fi. Vom reflecta și vom vedea.”, a spus Hagi, după ce Universitatea Craiova a câștigat fără emoții ultimul meci al sezonului, 4-1, cu Farul Constanța.

În 2021, Andrei Ciobanu era cel mai curtat fotbalist al echipei din Constanța. Jucătorul lui Gheorghe Hagi era dorit de cei de la Betis Sevilla. Din nefericire, anul acesta prestațiile sale au lăsat de dorit.

Andrei Ciobanu a marcat doar 2 goluri și a oferit 3 pase decisive în sezonul recent încheiat.

Urmăriți Playsport.ro și pe