GALERIE FOTO | Playsport, pe podiumul jurnalismului. Justin Gafiuc, desemnat de APS cel mai bun jurnalist de presă scrisă

Dragos Stefanescu 09.04.2022, 13:21

În această săptămână, Asociația Presei Sportive din România a publicat lista câștigătorilor din acest an. Reporterul special al PlaySport, Justin Gafiuc, se numără printre laureații acestei ediții.

Colegul nostru a fost desemnat cel mai bun jurnalist de presă scrisă de sport din România. Distincția este o adevărată onoare atât pentru Justin Gafiuc, cât și pentru PlaySport.ro, care într-un timp relativ scurt și-a demonstrat seriozitatea și profesionalismul.

Justin Gafiuc a fost desemnat cel mai bun jurnalist de presă scrisă din România. PlaySport.ro bifează primul premiu APS

Premiile oferite de Asociația Presei Sportive din România sunt o încununare a muncii depuse pe parcursul unui an de către jurnaliștii sportivi. În această săptămână a fost publicată lista câștigătorilor pentru activitatea din anul 2021.

Printre marii câștigători ai acestei ediții se numără și colegul nostru, Justin Gafiuc. El a fost desemnat cel mai bun jurnalist de presă scrisă de sport din România.

Lansat în decembrie 2020, PlaySport.ro a crescut precum eroii din basmele românilor, demonstrând că în România se poate face jurnalism sportiv de cea mai bună calitate.

Redactorul șef al PlaySport.ro, Claudia Bălan, și-a exprimat imediat bucuria dar și felicitările pentru distincția primită de Justin Gafiuc.

Mă bucur pentru Justin și mă bucur pentru PlaySport. Este onorant ca unul dintre colegii noștri să se numere printre câștigătorii premiilor APS. Îi felicit pe câștigători pentru distincțiile primite și, în mod special, pe Justin Gafiuc pentru că a reușit să obțină acest premiu în calitate de reporter special PlaySport.ro”, a declarat Claudia Bălan, redactorul șef al PlaySport.ro.

Justin Gafiuc, jurnalist cu mare experiență, s-a alăturat cu succes echipei PlaySport.ro. În ultima perioadă, el a reușit să realizeze o serie de materiale excepționale, cu figuri emblematice ale sportului  românesc. Amintim seria de interviuri despre ororile la care au fost supuse gimnastele din România în perioada în care lotul olimpic era condus de soții Karoly.

Lista câștigătorilor Premiilor Gazetăriei Sportive 2021

  • Radio, Premiul „Ion Ghițulescu”: Adrian Fetecău (Radio România Actualități)
  • Emisiune TV, Premiul „Emanuel Valeriu”: „Prietenii lui Ovidiu” (Ovidiu Ioanițoaia, GSP)
  • Comentariu TV, Premiul „Cristian Țopescu”: Bogdan Nevel (Eurosport)
  • Presă scrisă, Premiul „Ion Cupen”: Justin Gafiuc (PlaySport)
  • Foto, Premiul „Petru Fuchs”: Valentin Macrea (sportspictures.ro)
  • Blog sportiv, Premiul „Teodora Maftei”: Ovidiu Pețenghea (aimx.ro)
  • Tânăr jurnalist, Premiul „Mihai Dolinschi”: Alin Grigore (ProSport)
  • Carte sportivă, Premiul „Ioan Chirilă”: Emil Hossu-Longin (pentru volumul „AIR MAJESTY – Michael Jordan”)
  • Premiul „Aurel Neagu”, pentru întreaga carieră: Radu Cosașu (91 de ani)
  • Premiul Special APS „Grigore Caracostea”: Cătălin Țepelin (pentru proiectul relansării digitale a Gazetei Sporturilor).
Urmăriți Playsport.ro și pe