Justin Gafiuc obține primul premiu important pentru PlaySport.ro! Reporterul nostru special, printre laureații Premiilor Gazetăriei Sportive 2021

Mihai Rosoiu 25.03.2022, 11:43
Justin Gafiuc obține primul premiu important pentru PlaySport.ro! Reporterul nostru special, printre laureații Premiilor Gazetăriei Sportive 2021

Lista câștigătorilor premiilor Asociației Presei Sportive din România a fost publicată la mijlocul acestei săptămâni. Printre laureații acestei ediții se află și Justin Gafiuc, reporterul special al PlaySport.ro, care va primi unul dintre cele mai râvnite premii ale galei, care va fi organizate în perioada următoare.

Justin Gafiuc, primul premiu important pentru PlaySport.ro

Colegul nostru, Justin Gafiuc, a fost desemnat cel mai bun jurnalist de presă scrisă de sport din România. Este prima distincție de acest gen obținută de un ziarist al PlaySport.ro, site-ul nostru ajungând pe piața media în decembrie 2020. Justin se află într-o galerie selectă a jurnaliștilor presei de sport din România, care au fost recompensați pentru activitatea lor din 2021.

În ultima perioadă, Justin Gafiuc a reușit să realizeze o serie de materiale excepționale, cu cele mai importante figuri din sportul românesc. Amintim seria de interviuri despre ororile la care au fost supuse gimnastele din România în perioada în care lotul olimpic era condus de soții Karoly.

Lista câștigătorilor Premiilor Gazetăriei Sportive 2021 este:

Radio, Premiul „Ion Ghițulescu”: Adrian Fetecău (Radio România Actualități)
Emisiune TV, Premiul „Emanuel Valeriu”: „Prietenii lui Ovidiu” (Ovidiu Ioanițoaia, GSP)
Comentariu TV, Premiul „Cristian Țopescu”: Bogdan Nevel (Eurosport)
Presă scrisă, Premiul „Ion Cupen”: Justin Gafiuc (PlaySport)
Foto, Premiul „Petru Fuchs”: Valentin Macrea (sportspictures.ro)
Blog sportiv, Premiul „Teodora Maftei”: Ovidiu Pețenghea (aimx.ro)
Tânăr jurnalist, Premiul „Mihai Dolinschi”: Alin Grigore (ProSport)
Carte sportivă, Premiul „Ioan Chirilă”: Emil Hossu-Longin (pentru volumul „AIR MAJESTY – Michael Jordan”)
Premiul „Aurel Neagu”, pentru întreaga carieră: Radu Cosașu (91 de ani)
Premiul Special APS „Grigore Caracostea”: Cătălin Țepelin (pentru proiectul relansării digitale a Gazetei Sporturilor).

Mă bucur pentru Justin și mă bucur pentru PlaySport. Este onorant ca unul dintre colegii noștri să se numere printre câștigătorii premiilor APS. Îi felicit pe câștigători pentru distincțiile primite și, în mod special, pe Justin Gafiuc pentru că a reușit să obțină acest premiu în calitate de reporter special PlaySport.ro”, ne-a declarat Claudia Bălan, redactorul șef al PlaySport.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe