GALERIE FOTO. Sorana Cîrstea își satisface toate poftele. Ce plăceri vinovate are iubita lui Țiriac Jr

Moldoveanu Camelia / 06.05.2021, 13:54

Sorana Cîrstea se răsfață din plin după accidentarea suferită la Madrid. Iubita lui Ion Ion Țiriac le-a arătat fanilor săi ce-i place să facă pentru a se răsplăti. Cum s-a fotografiat frumoasa jucătoare de tenis.

Sorana Cîrstea se răsfață după accidentarea de la Madrid

Sorana Cărstea răsfăț
Așa se răsfață Sorana Cîrstea după accidentarea de la Madrid

Sorana Cîrstea s-a accidentat la Madrid și nu va putea juca la turneul din Roma. În primul set, contra jucătoarei de tenis Jessica Pegula, românca a căzut după ce s-a străduit să returneze o minge. Deși a continua meciul, ea a pierdut în fața jucătoarei din SUA cu 6-7 (5), 3-4.

Acest eveniment este unul extrem de tragic pentru iubita lui Ion Ion Țiriac. Ea se afla într-o formă fizică extrem de bună, iar cariera sa era iarăși în plină expansiune. Pentru a trece cu bine peste această perioadă dificilă, Sorana a ales să se răsfețe cu pizza. Ea s-a postat pe Instagram imediat după ce a ridicat comanda.

Lupta se termină când începe recunoștința … și chiar acum începe cu o felie de pizza.”, a scris Sorana pe Instagram.

Bezele de la Sorana Cîrstea pentru Ion Țiriac după Mututa Madrid Open

Sportiva a ținut să-i mulțumească public „socrului” Ion Țiriac pentru „invitația” primită la turneul de la Madrid. Cu toate că n-a reușit să profite prea mult de acest favor, fiind eliminată chiar în primul tur, ea n-a uitat de cel care i-a oferit această șansă.

Iubita lui Ion Ion Țiriac a posta pe Instagram un mesaj care pare să aibă o destinație clară. În ciuda accidentării suferite și perioadei dificile pe care urmează să o traverseze, ea nu a uitat de omul care i-a oferit iar sprijinul său.

Mulțumesc pentru tot, va rămâne pentru totdeauna turneul meu favorit”, a scris Cîrstea despre participarea sa la Mutua Madrid Open. Evident, un gest de mulțumire adresat în special tatălui iubitului ei, Ion Ion Tiriac.

Accidentarea vine la scurt timp după trofeul cucerit la Istanbul

Sorana Cîrstea se afla în creștere de formă, după ce la Istanbul și-a trecut în palmares al doilea titlu WTA din carieră. În finala turneului de la Istanbul a învins o jucătoare mult mai bine cotată, belgianca Elise Mertens, ocupanta locului 17 WTA, scor 6-1, 7-6.

Nu mă așteptam la acest trofeu, sunt de două ori mai bucuroasă astfel. Mulțumesc și fizioterapeutului meu (n.r. – Teo Cercel), care are grijă de mine în fiecare zi. Sper să mă pot întoarce la anul să îmi păstrez acest titlu”, a spus Sorana Cîrstea după succesul de la Istanbul.

Pe lângă Ion Ion Țiriac, Sorana Cîrstea mai iubește intens încă un tânăr. Este vorba despre fratele ei, Mihnea Cîrstea, căruia i-a făcut recent o declarație de iubire prin telefon.