Ganea, răspuns exploziv după ce a aflat ce-a spus Boloni despre el: „Un caracter infect. Și ca om, și ca antrenor”. EXCLUSIV

Iosif Pintilie 13.03.2023, 13:51
Ganea, răspuns exploziv după ce a aflat ce-a spus Boloni despre el: „Un caracter infect. Și ca om, și ca antrenor”. EXCLUSIV

Ladislau Boloni și Ionel Ganea nu au ”îngropat securea războiului” nici după mai bine de 20 de ani de la meciul cu Italia. După ce fostul selecționer a amintit, într-un interviu, despre disputa cu Ganea, cel din urmă a acceptat să îi răspundă, în exclusivitate pentru playsport.ro.

Ionel Ganea a răbufnit la adresa lui Boloni

Ganea ne-a spus că Ladislau Boloni este cel mai dificil antrenor cu care a lucrat în cariera sa. Acesta este foarte deranjat că actualul antrenor de la Metz, care și-a serbat aniversarea acum câteva zile, a decis să readucă în prim plan acest scandal.

Ionel Ganea susține că totul a plecat după ce el i-a spus antrenorului echipei naționale că nu poate juca din cauza unei dureri de spate.

”Au trecut atâția ani. Nu cred că sunt singurul jucător cu care a avut conflicte. Să fie sănătos, la mulți ani… De ce să-mi pară rău? Eu i-am spus doctorului că mă doare spatele și că nu pot să joc.

Dacă vedeți situația lui, pe unde a fost, a avut doar conflicte. De când a plecat din Portugalia, doar conflicte a avut. E un antrenor conflictual. Nu îmi aduc aminte (n.r. dacă s-a mai întâlnit cu Boloni). Asta rezultă din comportamentul lui, că este un antrenor conflictual. Pe unde a fost, doar conflicte a avut, a fost dat afară de la echipe că a avut probleme. El face morală tuturor, dar de el nu se zice. Poate de asta nu a mai avut rezultate ca antrenor. De compară cu x, y, dar…

E cel mai dificil antrenor pe care l-am avut în cariera mea de sportiv. Are un caracter infect, și ca om, și ca antrenor. Era foarte închis. Închis, ca om, nu prea comunica. De asta a avut conflicte pe unde a fost ca antrenor. A avut multe conflicte.

Eu, sincer, n-am mai comentat niciodată la adresa lui”, a răbufnit Ionel Ganea, în exclusivitate de la playsport.ro.

Boloni l-a atacat într-un interviu

Ladislau Boloni a dat un interviu pentru GSP, cu ocazia aniversării sale. Acesta și-a amintit, printre altele, de conflictele pe care le-a avut jucătorii de la națională, printre care și Ionel Ganea.

„Mă refer la incidentul cu Ganea. Nici acum nu pot să accept oamenii care nu au cei șapte ani de acasă, un proverb românesc deosebit de bun și de adevărat. Iar când bunul-simț și educația primară sunt depășite, nu e acceptabil nici când ești antrenor începător, nici când ești mai în vârstă”, a spus Boloni.

Urmăriți Playsport.ro și pe