Gaz Metan – Viitorul, meci cu final dramatic la Mediaș. Rednic, un nou rezultat slab

Gabriel Eșanu 19.12.2020, 22:25
Gaz Metan – Viitorul, meci cu final dramatic la Mediaș. Rednic, un nou rezultat slab

UPDATE, ora 22:25 / Viitorul pierde la Mediaș, scor 0-1, și își micșorează șansele de a prinde un loc în play-off. Mircea Rednic are un start ratat la formația din Constanța. Are un singur punct din primele trei partide disputate de când a venit la Viitorul. Iată cum arată clasamentul Ligii 1, după primele două partide din etapa a 15-a.

Clasamentul din Liga 1, cu Viitorul în lupta pentru un loc în play-off

Min. 88. Viitorul caută cu disperare egalarea, dar nu reușește să lege acțiuni periculoase de atac.

Min. 48: GOOL! 1-0. Baco deschide scorul, după o mare eroare a lui Tordai, care a scăpat o minge.

Min. 23: Ocazii la ambele porți, dar defensivele își fac datoria.

Min. 9: Luckassen cade în careu și cere o lovitură de pedeapsă. Arbitrul lasă jocul să continue.

Gaz Metan – Viitorul este a doua partidă din etapa a 15-a a Ligii 1. Formaţia pregătită de Mircea Rednic speră să termine anul cu o victorie. S-ar apropia astfel de Chindia, ultima clasată din zona de play-off. Formaţia din Târgovişte a remizat astăzi în faţa celor de la FC Argeş, scor 2-2. De partea cealaltă, Gaz Metan Mediaş este în lupta pentru evitarea retrogradării. În prezent, pe locul 14 în Liga 1.

Echipele de start:

Gaz Metan (4-2-3-1): Pleșca- Yuri, Baco, Horj – Butean, Chamed, Junior, Pambou – Horșia, Valente, Costea. Antrenor: Jorge Costa.

Viitorul (4-2-3-1): Tordai – Benzar, Ghiţă, Mladen, Dobrosavlevici – Matei, Artean – Fernandes, Mățan, Ganea – Luckassen. Antrenor: Mircea Rednic.

Viitorul va avea o vacanţă foarte scurtă, pentru că are de disputat şi o restanţă în luna ianuarie. Partida cu Hermannstadt a fost programată pentru 10 ianuarie, iar formaţia patronată de Gheorghe Hagi are apoi un program încărcat. Le înfruntă pe UTA şi FCSB, pe 15, respectiv 19 ianuarie.