Geanina, iubire pătimașă cu Cristi Borcea încheiată dramatic. Ce s-a întâmplat cu una dintre femeile cele mai discrete din viața fostului șef dinamovist (GALERIE FOTO)

Ștefănescu Dragoș 19.01.2023, 09:14

Aventurile lui Cristi Borcea cu diferite femei frumoase din România sunt de notorietate. Fostul acționar de la Dinamo nu s-a lăsat mai prejos nici în timpul procesului ”Dosarul Transferurilor”. Borcea a avut o aventură pasageră chiar cu una dintre judecătoare, și anume Geanina Terceanu.

Cristi Borcea și judecătoarea Terceanu, o iubire interzisă

Cristi Borcea este un om de afaceri prosper dar și un personaj nelipsit de pe prima pagină a tabloidelor autohtone. Viața sa personală tumultoasă a făcut de-a lungul timpului deliciul presei românești. Celebritatea dar și farmecul personal, l-au făcut pe Cristi Borcea unul dintre cei mai râvniți bărbați din România. Fostul acționar de la Dinamo a avut numeroase legături amoroase cu femei frumoase și de succes.

Cristi Borcea nu a renunțat la veleitățile de ”Don Juan” nici în timpul procesului în care a fost judecat în cadrul dosarului transferurilor. Borcea ar fi avut o relație de iubire chiar cu una dintre judecătoare, Geanina Terceanu. Mai mult, Borcea i-a oferit acesteia și o sumă importantă de bani pentru a rezolva cât mai convenabil cazul său. Întreaga stratagemă a fost descoperită și cei implicați au fost trimiși în judecată pentru dare de mită. În timpul procesului ce a urmat, Geanina Terceanu a recunoscut că a avut o relație intimă cu Cristi Borcea. Mai mult, judecătoarea a declarat ironic la un moment dat că ar avea și un copil cu afaceristul.

Am şi un copil cu Borcea. Duceti-vă la mine la țară şi vedeți, dacă tot sunteți aşa de curioși”, declara Geanina Terceanu în urmă cu câțiva ani.

De cealaltă parte, Cristi Borcea a negat vehement această presupusă relație cu judecătoarea, ba chiar i-a cerut acesteia explicații pentru afirmațiile sale.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, dragoste la prima vedere

În anul 2018 Cristi Borcea s-a căsătorit cu Valentina Pelinel. Cei doi au împreună trei copii și se înțeleg de minune. De atunci, Borcea și Pelinel formează unul dintre cele mai celebre cupluri din România.

Cristi Borcea nu și-a ascuns niciodată slăbiciunea pentru femeile frumoase, însă povestea cu Valentina Pelinel a fost una aparte. Actuala soție a omului de afaceri a recunoscut că între ei a fost dragoste la prima vedere. Cu toate că Valentina era căsătorită cu Cristi Boureanu, ”chimia” dintre ea și fostul acționar al lui Dinamo s-a simțit de la prima întâlnire.

Amândoi am sacrificat enorm ca să fim împreună și să avem o familie. Am lăsat lumea rea să-și facă o mie de scenarii. De când ne știm ne-am plăcut. A fost o chimie între noi înainte de orice, pentru ca noi vorbeam foarte mult.

Prima mea amintire rămâne de când l-am văzut prima dată. M-am dus la el și i-am sărit în brațe! Nu am să uit niciodată. Eu sunt o fire timidă, dar așa am simțit atunci să fac”, a povestit Valentina Pelinel în podcast-ul „A meritat cu Nasrin”.

Urmăriți Playsport.ro și pe