George Pușcaș, declarația zilei înaintea meciului cu Germania: „Sper să dau cât mai multe goluri”

Robert Zanfir 07.10.2021, 22:32
George Pușcaș, declarația zilei înaintea meciului cu Germania: „Sper să dau cât mai multe goluri”

George Pușcaș nu a marcat niciun gol pentru Reading în acest sezon, dar speră să spargă norii la națională. Atacantul a fost convocat de Mirel Rădoi pentru meciurile cu Germania și Armenia și are optimismul la cote maxime.

România revine în lupta pentru Campionatul Mondial din Qatar cu o deplasare infernală. Naționala lui Mirel Rădoi va juca vineri, 8 octombrie, de la 21:45, la Hamburg, cu Germania. Echipa lui Hansi Flick este liderul Grupei J, iar nemții au și atuul victoriei din tur, aduse de Gnabry.

George Pușcaș, declarația zilei înaintea meciului cu Germania: „Sper că dau cât mai multe goluri”

În ciuda faptului că nemții sunt într-o puternică revenire de formă, internaționalii României nu se tem. Dimpotrivă, George Pușcaș și compania speră să dea marea lovitură pe terenul „panzerelor”. Atacantul lui Reading îi urmează exemplul lui Răzvan Marin și anunță un joc mare al „tricolorilor”.

Sper să dau cât mai multe (n.r.- goluri) şi nu doar în meciul acesta. Pentru că urmează o perioadă încărcată, cu multe partide importante, şi cu siguranţă eu sunt pregătit.

Sunt foarte fericit când vin la echipa naţională, este o mândrie enormă şi abia aştept să îmbrac acest tricou. Eu mă gândesc să marchez mereu. Şi nu doar aici, ci şi la echipa de club, pentru că asta e meseria mea şi postul meu
George Pușcaș.

O singură pasă decisivă pentru George Pușcaș în cele 12 meciuri la formația de club

Pușcaș a reușit doar o pasă decisivă în cele 12 meciuri jucate în acest sezon la echipa de club, dar este convins că la națională va fi altă poveste. Știe și care este secretul. „Avem nevoie de victorie, trebuie să fim cât mai uniţi şi să continuăm să arătăm ceea ce am arătat în ultimele meciuri. Acestea sunt cele mai frumoase meciuri, în care joci împotriva celor mai buni jucători, eu de abia aştept.

Presiunea nu este mai mică, din contră, este mai mare, pentru că întâlnim o echipă puternică şi ar trebui să fim mult mai montaţi şi concentraţi. Nu este deja scris rezultatul, cred că avem şi noi şansa noastră. Am venit aici pregătiţi şi cu siguranţă vom face tot posibilul să scoatem un rezultat important.

Cred că echipa arată foarte bine, băieţii sunt destul de montaţi şi dacă mâine vom face un joc frumos şi vom scoate un rezultat pozitiv, atunci toţi suporterii ne vor susţine”, a mai spus jucătorul la conferința de presă dinaintea partidei.

Germania – România se joacă vineri, 8 octombrie, de la 21:45 și va putea fi urmărit în format Live Text pe Playsport.ro.

Preliminarii CM 2022. Partide rămase de disputat din Grupa J

8 octombrie 2021: Germania – ROMÂNIA, Islanda – Armenia, Liechtenstein – Macedonia de Nord (21:45)
11 octombrie 2021: ROMÂNIA – Armenia, Islanda – Liechtenstein, Macedonia de Nord – Germania (21:45)
11 noiembrie 2021: Armenia – Macedonia de Nord (19:00), ROMÂNIA – Islanda, Germania – Liechtenstein (21:45)
14 noiembrie 2021: Liechtenstein – ROMÂNIA, Armenia – Germania, Macedonia de Nord – Islanda (19:00)

Urmăriți Playsport.ro și pe