George Pușcaș, marea lovitură pregătită de Rapid. Adrian Mutu a vorbit fără menajamente despre transferul verii în Liga 1

Ștefănescu Dragoș / 26.06.2022, 14:21
George Pușcaș, marea lovitură pregătită de Rapid. Adrian Mutu a vorbit fără menajamente despre transferul verii în Liga 1

Rapid are ambiții mari în sezonul viitor și vrea să transfere jucători importanți pentru a-și atinge obiectivele. În ultimele zile s-a tot vorbit despre interesul giuleștenilor pentru George Pușcaș. La plecarea în cantonamentul din Austria, Adrian Mutu a vorbit despre posibila venire a internaționalului român în Giulești.

George Pușcaș este dorit de Rapid. Adrian Mutu a oferit ultimele detalii despre transfer

După venirea lui Dan Șucu în acționariatul clubului, Rapid și-a propus obiective mărețe pentru sezonul viitor. Giuleștenii vizează calificarea în play-off și chiar să se implice în lupta pentru titlu. Pentru a-și putea atinge obiectivele, șefii clubului au demarat în forță campania de transferuri din această vară.

Rapid i-a luat pe Valentin Costache (23 ani) și Florin Ștefan (26 ani) de la CFR Cluj, iar Paul Iacob și Andrei Ciobanu (24 ani) au semnat și ei cu formația vișinie. Giuleștenii nu se opresc însă aici și vor să mai facă câteva transferuri. În ultimele zile s-a tot vorbit că Rapid a pus ochii pe George Pușcaș. Aducerea internaționalului român ar fi o devărată lovitură pentru ”vișinii”.

Înaintea plecării în cantonamentul din Austria, Adrian Mutu a vorbit despre interesul Rapidului pentru George Pușcaș. Tehnicianul a dezvăluit că echipa sa și-l dorește foarte mult pe internaționalul român, dar totodată a admis că sunt șanse mici ca această mutare să se concretizeze.

Da, George Pușcaș este un atacant la care ne-am gândit. Însă, nu cred că va fi posibil acest lucru”, a spus Adrian Mutu.

Daniel Niculae a dezvăluit obiectivele Rapidului în sezonul viitor. ”Vrem să facem lucruri mărețe!”

Cu ocazia împlinirii a 99 de ani de la înființarea clubului Rapid, Daniel Niculae a vorbit deschis despre planurile și obiectivele propuse în sezonul viitor. Președintele giuleștenilor vrea ca echipa să acceadă în play-off și să se lupte pentru primele locuri. Niculae a subliniat cât este de important ca Rapid să-și atingă obiectivele, mai ales că anul viitor va avea loc centenarul clubului. De asemenea, fostul atacant le-a promis fanilor că vor avea parte de un eveniment grandios cu această ocazie.

Este unitate la Rapid, împreună vom reuși să ne atingem obiectivele, să facem lucruri mărețe. Astăzi e cea mai importantă zi din istoria clubului, la 99 de ani, e o mică petrecere. Dar la centenar va fi ceva grandios. 100 de ani de istorie curată, 100 de ani de tradiție, de mândrie, de unitate. 100 de ani cu bune, dar și cu multe greutăți.Sunt foarte puține cluburi în lume care au reușit să aniverseze centenarul. S-a creat o emulație fantastică și, cu siguranță, tribunele vor fi pline la meciurile Rapidului.

Din păcate, România a regresat în ultimul timp cu tot ce înseamnă sportul, inclusiv individual. Nu se mai pune accent pe sport, începând din școli. Sunt foarte mult cluburi care își închid anumite secții, din lipsa copiilor care să vină să facă sport. Noi ne dorim să atragem cât mai mulți copii să facă sport, pentru că sportul înseamnă sănătate.

Avem speranțe mai mari anul ăsta, e normal. Foarte mulți rapidiști își doresc să fim în lupta pentru câștigarea campionatului. Ne-am stabilit obiectivul, primele șase, play-off-ul. Știm că va fi foarte greu, mai greu decât în sezonul precedent, pentru că sunt multe echipe care s-au întărit, au adus jucători. Dar trebuie să fim acolo în față”, a declarat Daniel Niculae, pentru Digi Sport.