Adrian Mutu a trecut peste episodul Sinisa Mihajlovic. Cum au rezolvat cei doi diferendul: „Mă, tu de ce ai venit în chiloți?!”

Moldoveanu Camelia / 16.06.2022, 15:36
Adrian Mutu a trecut peste episodul Sinisa Mihajlovic. Cum au rezolvat cei doi diferendul: „Mă, tu de ce ai venit în chiloți?!”

Adrian Mutu a vorbit în cartea sa,  „Revenirea din Infern”, despre prima revederea cu Sinisa Mihajlovic, după ce sârbul l-a scuipat în cap. O întâlnire în chiloți a schimbat totul.

Momentul de care Adrian Mutu și Sinisa Mihajlovic își amintesc zâmbind: „Mă, tu de ce ai venit în chiloți?!”

În meciul din 2003 dintre Lazio și Chelsea, scor 0-4, Sinisa Mihajlovic s-a lăsat provocat de Adrian Mutu și a reacționat într-un mod absolut halucinant. Sârbul l-a scuipat în cap pe „Briliant”, iar totul a fost filmat de camerele de luat vederi.

Ulterior, Cesar Prandelli a plecat de la Fiorentina la naționala Italiei, iar Sinisa Mihajlovic a venit în locul lui. Era anul 2010, an în care Adrian Mutu se afla în lotul echipei din Seria A. Povestea revederii dintre cei doi este una care aduce zâmbetul pe buzele oricui:

„Mă gândeam că trebuie să discutăm despre acel incident, îmi căutam cuvintele. Eram la Cortina d’Ampezzo, primele trei zile de antrenament de la venirea din vacanță. «Te cheamă Mister!», mi-a spus team-managerul. «Du-te la el în vestiar, că e singur!».

Eram în chiloți, mi-am pus șlapii și așa am plecat. «Sârbul are gând de răzbunare!», mi-am zis. «Dacă e să ne batem, măcar să nu mă poată apuca de tricou, să mi-l pună în cap. Mă, tu de ce ai venit în chiloți?

Dar surpriză! „Când am intrat în vestiar, să leșin: Sinişa era tot în chiloți. «Mamă, și el a gândit la fel!». M-am așezat pe partea opusă lui. «Mă, tu de ce ai venit în chiloți?». «Dar tu de ce mă primești în chiloți?». A spart primul gheața. «Nu trebuia să fac acel gest acum câțiva ani! Știu că ești preocupat, dar nu te mai agita, a fost vina mea!

Ai fost isteț că m-ai provocat, iar eu laș că te-am scuipat. Am greșit și îți cer scuze, nu e cazul să o faci și tu», mi-a zis. Am rămas prieteni și azi, la 20 de ani de la acele momente. Când am aflat că are probleme de sănătate, l-am sunat și ne-am adus aminte episodul «chiloți»„, a dezvăluit Adrian Mutu în cartea sa.

„Briliantul” face lumină și în viața privată

Adrian Mutu și Alexandra Dinu s-au căsătorit anul 2001, iar la acea vreme formau unul dintre cele mai de succes cupluri din România. Frumoși, îndrăgostiți, însă foarte tineri.

Antrenorul Rapidului a dezvăluit în cartea autobiografică care a fost motivul pentru care a rupt căsnicia cu prima sa soție:

„Ne-am întâlnit și a fost dragoste la prima vedere. Tineri, foarte tineri, eu 21, ea 19! Abia plecasem în Italia, Alexandra rămânea în țară, era greu. Însă relația avansa, așa că am început să ne gândim la căsătorie și, după șase luni, am făcut acest pas.

Voiam ca Gică Hagi și soția sa, Marilena, să ne fie nași. Era idolul meu. Au acceptat să ne fie părinți spirituali și în august 2000 ne-am căsătorit.

A fost o iubire fulgerătoare, de adolescenți, aș spune chiar de copii. Dacă mă uit înapoi, cred că la această vârstă un bărbat nu e copt, mai are de mâncat mămăligă. Atenție, nu spun că cei care se căsătoresc de tineri nu au șanse să rămână împreună, dar la noi nu a funcționat!

Fiecare avea jobul său, eram vedete, simțeam presiune peste tot pe unde mergeam. Presa era după noi, simțeam, așa, ceva ca o senzație de sufocare. Nu jucam, viitorul meu era incert și lucrul ăsta mă apăsa. Relația nu a mers din cauza tinereții”, scrie fostul internațional.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adrian Mutu (@adrian10mutu)