Gest fantastic al lui Zlatan, după golul umilinței marcat de Lukaku!

Bordei Radu / 22.02.2021, 12:25
Gest fantastic al lui Zlatan, după golul umilinței marcat de Lukaku!

Gest fantastic al lui Zlatan, după golul umilinței marcat de Lukaku! Derby della Madonina a fost decis, clar, în favoarea celor de la Inter. Meciul a fost unul mai puțin echilibrat decât se aștepta cineva. Chiar dacă, în 2021, Milanul pare că a mai pierdut din viteză și nu mai este forța de anul trecut, nimeni nu se aștepta la o așa diferență. Mai ales că a fost primul derby, după un deceniu, în care cele două mari rivale ocupau primele două poziții în Serie A.

Meciul a fost unul la discreția Interului, care s-a impus clar cu 3 la 0. Iar Romelu Lukaku a câștigat detașat duelul său cu Zlatan Ibrahimovic.

Gest fantastic al lui Zlatan, după golul umilinței marcat de Lukaku!

Presa a stat cu ochii pe cei doi coloși, mai ales după ce, la ultima confruntare directă, cei doi au generat un scandal monstru. S-au adresat injurii grele și nu a lipsit mult să iasă o bătaie pe cinste. De aceea fanii și jurnaliștii așteptau să iasă scântei pe teren.

Lukaku a răspuns, însă, în cel mai bun mod posibil. A reușit un meci foarte bun, l-a ajutat pe Lautaro Martinez să înscrie o dublă, apoi a închis și el tabela cu un gol frumos. Iar marele atacant suedez, a trebuit să se recunoască învins. După golul belgianului, Zlatan a fost surprins în timp ce aplauda. Nu se știe dacă era un gest prin care recunoștea superiortiatea rivalului sau încerca să își încurajeze proprii colegi. Un lucru este clar, spre deosebire de partida din tur, războiul a fost câștigat, de data aceasta, de Lukaku.

„Regele” Lukaku, peste „zeul” Ibrahimovic

Belgianul a avut o izbucnire după ce a reușit să marcheze. „Ți-am zis, sunt cel mai bun” a țipat atacantul lui Inter, mesaj clar pentru Zlatan. Cei doi au fost colegi la Manchester United, unde păreau să aibă o relație bună. Totuși, Zlatan mereu l-a privit de sus pe Lukaku. După ce belgianul s-a transferat la Inter și a început să marcheze, acesta a anunțat că Milano are un nou rege. În replică, după ce Milanul a bătut rivala și Zlatan a marcat, suedezul l-a anunțat că orașul are un zeu, nu un rege.

De data aceasta, regele a fost peste zeu. Iar pentru fanii lui Inter victoria este cu atât mai importantă, cu cât trimite pe nerazuri la 4 puncte în fruntea clasamentului. Juventus este și mai departe și fanii speră să sărbătorească în vară primul titlu de după 2010. Atunci, Mourinho și Chivu aduceau inclusiv Liga Campionilor la Milano.

VIDEOCLIPUL ZILEI