Tătărușanu a jucat aproape perfect, dar pe final a pățit-o! Nervi și înjurături în Inter-AC Milan

Radu Bordei 27.01.2021, 11:28
Tătărușanu a jucat aproape perfect, dar pe final a pățit-o! Nervi și înjurături în Inter-AC Milan

Tătărușanu a jucat aproape perfect, dar Milanul n-a reușit să treacă de marea rivală în Cupa Italiei. A fost un duel încins și plin de nervi între cele două „dușmane” din oraș. Miza a fost mare, calificarea în semifinalele Cupei Italiei. La final însă, liderul la zi în Serie A s-a recunoscut învins și echipa antrenată de Conte a mers mai departe.

Portarul român a fost titular, după ce Donnarumma a fost suspendat și a apărut într-un derby Inter-Milan. Este într-o companie selectă, alături de Florin Răducioiu, Adrian Mutu, Cosmin Contra sau Cristi Chivu.

Tătărușanu a jucat aproape perfect, dar pe final a pățit-o!

Tătărușanu a avut de lucru, așa cum era de așteptat. În prima repriză a trebuit să intervină de câteva ori, mai ales în fața croatului Perisic. Iar Milanul a profitat să treacă în avantaj grație unei reușite a lui Zlatan Ibrahimovic.

Tătărușanu s-a recunoscut învins de abia în repriza secundă, după o lovitură de pedeapsă. Aceasta a fost acordată cu ajutorul VAR. Romelu Lukaku l-a executat pe român și a egalat în clasament. După eliminarea lui Ibrahimovic, goalkeeperul milanez a fost cel mai ocupat jucător al diavolilor. Pe final Interul a presat în căutarea victoriei și doar paradele lui Tătărușanu au ținut pe rossoneri în joc.

Rând pe rând, Achraf Hakimi, Lautaro Martinez și mai ales Romelu Lukaku, au ratat ocazii importante. La fiecare, portarul român a avut intervenții salvatoare excelente, care i-au exasperat pe oamenii lui Conte. Doar în al 7-lea minut de prelungiri a venit golul care a calificat Interul mai departe. Lovitura liberă executată de Eriksen s-a dus la vinclu și Tătărușanu n-a mai avut cum să intervină.

Ibrahimovic, „groparul” lui Milan

Erou la Milan de când s-a întors la echipă, Zlatan Ibrahimovic a fost de data aceasta una din cauzele care au dus la eșecul în fața Interului. Suedezul a marcat, dar apoi a intervenit conflictul șocant cu Romelu Lukaku. Cele două superstaruri s-au contrat dur în finalul primei reprize, când au fost aproape să se ia la bătaie pe teren.

Suedezul l-a provocat pe rival, pe care l-ar fi făcut „măgăruș”, iar Lukaku nu s-a lăsat mai prejos. L-a înjurat pe Zlatan de familie, iar acesta i-a transmis că își vor rezolva problemele la vestiare. Cu greu au fost despărțiți cei doi, iar Zlatan a luat galben. În repriza secundă a urmat un alt cartonaș, pentru un fault, iar suedezul a plecat la cabine mai repede.

Tătărușanu, prestație convingătoare

Chiar dacă Milanul a piedut, Tătărușanu nu are ce să își reproșeze. Evoluția portarului român îi dă speranțe că ar putea să mai fie titular și în viitor. Iar dacă Donnarumma nu își va prelungi contractul scadent în vară, atunci românul poate fi o opțiune serioasă la titularizare. Tătărușanu a fost apreciat de fiecare dată când a evoluat în tricoul Milanului.

Urmăriți Playsport.ro și pe