Gest imens făcut de Haaland pentru foștii colegi de la Borussia Dortmund! A plătit 500.000 de euro imediat! Ce cadouri a decis să cumpere

Giosanu Catinca / 20.05.2022, 18:01
Gest imens făcut de Haaland pentru foștii colegi de la Borussia Dortmund! A plătit 500.000 de euro imediat! Ce cadouri a decis să cumpere

Erling Haaland va începe în curând o nouă aventură la Manchester City. Norvegianul și-a încheiat socotelile cu Borussia Dortmund. Atacantul și-a luat adio de la fosta sa echipă într-un mod inedit. Ce le-a dăruit Erling Haaland foștilor colegi de la Dortmund.

Erling Haaland, gest uriaș pentru jucătorii de la Borussia Dortmund

Erling Haaland nu se uită la bani când vine vorba de persoanele dragi lui.  Acesta a ieșit la shopping înainte a-și lua adio de la jucătorii legitimați la Borussia Dortmund.

Presa din străinătate scrie că atacantul norvegian le-a oferit fiecăruia dintre foștii săi coechipieri câte un cadou. Dar nu un cadou simbolic, ci unul extrem de scump.

Cei de la Sport Witness scriu că Haaland le-a dăruit tuturor jucătorilor câte un ceas de lux Rolex Submariner. Prețul acestei bijuterii este estimat între 13.000 și 15.000 de euro.

Haaland a marcat la ultimul său meci pentru Borussia

Superstarul a marcat un gol la ultimul său meci în tricoul Borussiei Dortmund, înaintea transferului său la Manchester City, în partida câştigată pe teren propriu, cu scorul de 2-1, în faţa formaţiei Hertha Berlin.

Hertha a deschis scorul în prima repriză, prin Ishak Belfodil, însă Borussia a restabilit egalitatea după pauză. Starul internațional Erling Haaland a trimis balonul în plasă în urma unei lovituri de la 11 m. În minutul 84 a marcat și Youssoufa Moukoko.

”A fost o onoare!”

La finalul partidei, atacantul norvegian le-a mulțumit suporterilor pentru susținerea de care a avut parte în perioada petrecută la Borussia Dortmund.

A fost o onoare să port acest tricou. La Borussia Dortmund, am trăit momente memorabile. Am întâlnit oameni speciali, să nu mai spun de suporterii care au fost întotdeauna al doisprezecelea om de pe teren. ’Zidul Galben’ este cu adevărat incredibil. Nu voi uita niciodată aceste lucruri. Vă mulțumesc tuturor.”, a fost mesajul lui Erling Haaland.