Gest neașteptat al lui Mihai Stoica înainte de meciul CFR Cluj – FCSB. Ce decizie a luat omul lui Gigi Becali

Gabriel Peneș / 25.05.2021, 23:39
Gest neașteptat al lui Mihai Stoica înainte de meciul CFR Cluj – FCSB. Ce decizie a luat omul lui Gigi Becali

Gest neașteptat al lui Mihai Stoica înainte de meciul CFR Cluj – FCSB. Managerul general al roș-albaștrilor a avut viață grea în ultima perioadă. Ba a fost criticat dur de fanii FCSB, ba a avut emoții cu odiseea numirii „prietenului” Șumudică pe funcția de antrenor. Iar ratarea titlului l-a făcut pe omul lui Gigi Becali să nu se mai deranjeze cu o călătorie până la Cluj, alături de echipă.

Gest neașteptat al lui Mihai Stoica înainte de meciul CFR Cluj – FCSB

Managerul roș-albaștrilor a fost un personaj criticat în ultima perioadă. Gest neașteptat al lui Mihai Stoica înainte de meciul CFR Cluj – FCSB. Marți seară, în ultima etapă a play-off-ului, clujenii s-au impus cu 2-0 în fața rivalei din București. Partida nu mai avea nicio miză, campioana fiind deja stabilită. Singura relevanță a avut-o prezența, pentru prima oră în acest sezon, a aproximativ 1.500 de spectatori în tribune. Și faptul că pentru Toni Petrea a fost ultima partidă din postura de tehnician al echipei lui Becali.  El va fi înlocuit cu Dinu Todoran. De asemenea, e posibil ca și pentru Edi Iordănescu partida să fi fost ultima pe banca tehnică a noilor și vechilor campioni.

Cum zarurile fuseseră aruncate, Mihai Stoica a preferat să nu mai facă deplasarea la Cluj. Probabil că anticiparea fiestei ocazionate de titlul câștigat i-ar fi „picat greu” temperamentului conducător de la FCSB. În plus, Stoica încă nu a uitat cum a ajuns Bălgrădean la Cluj, fostul goalkeeper de la FCSB semnând pe ascuns cu echipa din Gruia. Iar contrele cu Edi Iordănescu pe marginea arbitrajelor au fost la ordinea zilei. Una peste alta, deși n-a lipsit aproape niciodată de la partidele FCSB, pe oriunde s-ar fi jucat ele, MM a decis să nu fie prezent „pe viu” și la aceasta.

Gest neașteptat al lui Mihai Stoica înainte de meciul CFR Cluj - FCSB. Ce decizie a luat omul lui Gigi Becali
Gest neașteptat al lui Mihai Stoica înainte de meciul CFR Cluj – FCSB. MM nu a fost prezent la partida de la Cluj din ultima etapă a sezonului/Sursa foto – monitorulcj.ro

Ce decizie a luat omul lui Gigi Becali

Oricum, în ultima perioadă Mihai Stoica a fost unul dintre oficialii cei mai contestați de la FCSB. Cel puțin Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, i-a cerut  – și nu o dată –  demisia. Mustață l=a acuzat pe MM că nu și-a asumat niciodată răspunderea pentru ratările succesive ale titlului. De asemenea, l-a criticat pentru multe dintre transferurile eșuate, dar și pentru atitudinea arogantă față de fanii echipei.

Așteptăm demisia lui Meme la acest sfârșit de campionat. Să se ducă și să joace tenis cu piciorul. Am văzut ce a făcut el la noi la echipă în ultimii ani. Nimic! Acum a ajuns să se bucure că intră Rapidul în A. Foarte bine! Dar poate ne bucurăm și noi la sfârșitul campionatului, dacă are curajul să își dea demisia. Am văzut că mai nou îi place să stea pe facebook. Asta da activitate de manager. Dar cum își asumă el pierderea campionatului? Vreau să vad și eu acest lucru din partea lui. Meme nu are respect față de suporteri”, a declarat Mustață pentru ProSport.

Deși a fost mai mereu apărat de Gigi Becali, ratarea unui nou campionat nu pică prea bine poziției lui MM în club, dar mai ales în ochii fanilor. Poate de aceea și deplasarea la Cluj a părut inutilă, în contextul în care rezulttul meciului n-ar fi putut schimba nimic. Doar gustul din gură… spre amar.