Superba fiica a lui Mihai Stoica s-a iubit pătimaș cu un fotbalist de la FCSB. Tatăl Teodorei a luat foc când a aflat

Moldoveanu Camelia 17.05.2021, 21:33

Teodora, superba fiică a lui Mihai Stoica, s-a iubit cu un fotbalist de la FCSB. Fostul ei iubit s-a căsătorit și doar ce a devenit tată. Cu cine se iubește acum „comoara” lui MM și prin ce telenovelă a trecut managerul sportiv în perioada în care se afla după gratii.

Mihai Stoica a luat foc atunci când a aflat cu cine se iubește fiica sa, Teodora

Daniel Georgievski, Teodora Stoica, Codin Maticiuc
Daniel Georgievski împreună cu Teodora Stoica și Codin Maticiuc

În urmă cu 6 ani presa din România vorbea despre necazul care s-a năpustit asupra lui Mihai Stoica. În acea vreme cunoscutul manager sportiv se afla în închisoare și și-a lăsat fiica pe mâinile lui Ionuț Luțu. Se pare că „paznicul Hagiluțu” nu și-a făcut treaba așa cum trebuie și fiica bunului său prieten a ajuns pe căi greșite.

Teodora, fiica lui MM, devenise nelipsită din cluburile de fiță ale Capitalei. Se zvonește că aceasta a fost curtată în acea vreme de „tovarășul” ei de distracții, Daniel Georgievski. Zvonurile potrivit cărora cei doi tine ar avea o relație amoroasă a fost confirmată de o poză apărută pe rețelele de socializare. Lângă Teodora și Georgievski se mai afla în fotografia realizată într-un club din Mamaia chiar vestitul „crai” de București, Codin Maticiuc.

Mihai Stoica a simțit imediat că fiica sa se iubește cu Daniel Georgievski, care la cea vreme juca la FCSB, și a turbat. Pentru a se asigura că scapă de „ginerele” nedorit, managerul sportiv a făcut presiuni chiar din închisoare pentru ca fotbalistului să nu i se mai prelungească înțelegerea cu „roș-albaștrii”. Se pare că Gigi Becali i-a făcut pe plac și de această dată și australianul a fost liber de contract.

Daniel Georgievski a sperat că Teodora este aleasa. Cu cine a înlocuit-o acum pe frumoasa fiică a lui MM

Cu toate că Mihai Stoica îl voia cât mai repede departe de fiica sa, Daniel Georgievski a mai zăbovit ceva vreme prin România și fără contract. Se zvonește că acesta era atât de înnebunit după Teodora încât i-a propus acesteia să-l însoțească în Australia.

I-a cerut să-l însoţească în Australia, chiar şi pentru cîteva săptămîni! Daniel era convins că Teodora va fi impresionată de ţara lui şi spera ca aceasta să rămînă alături de el pentru mai mult timp. Însă, din păcate pentru el, Teodora nici nu a vrut să audă”, a dezvăluit o sursă la acea vreme.

După ani buni se pare că fotbalistul a putut trece peste relația cu fiica lui Mihai Stoica și s-a căsătorit cu o frumoasă blondă, Emily. Georgievski este de curând tatăl unui băiețel superb pe nume Lucas. Daniel joacă în prezent pentru echipa Newcastle Jets și pentru echipa națională de fotbal a Macedoniei.

Iubirile fiicei lui Mihai Stoica. S-a iubit cu fiul lui Lucescu, dar și cu fiul unui cunoscut om de afaceri

Puțină lume își mai amintește că fiica lui MM Stoica s-a iubit înainte de majorat cu fiul lui Răzvan Lucescu. Teodora și Matei s-ar fi despărțit din cauza faptului că băiatul era mult prea gelos. Se spune că ruptura s-a produs într-o seară în care frumoasa fiica a lui MM a dansat cu mai mulți băieți la o petrecere. În presă au apărut și poze cu Matei alături de Teodora și Mihai Stoica. Se zvonește că înainte de această relație ea ar fi fost cu Marius Turcu, băiatul fostului acționar de la Dinamo.

După relația cu Matei Lucescu, Teodora s-a afișat cu un bărbat misterios la un meci al FCSB. Mihai Stoica și „ginerele” păreau că se înțeleg foarte bine. Din păcate nici această relație n-a durat. În 20018 Dan Petrache se fotografia cu fiica cunoscutului manager sportiv în brațe. Nici pe el nu l-a iubit MM și a încercat să-l separe de fiica sa. Relația nu a durat foarte mult, iar fiul omului de afaceri Adrian Petrache a cucerit-o pe Raluca Bratu.

Tot în 2018 Teodora se afișa la o gală K1 cu noul iubit. „Ginerele” s-a așezat chiar între iubita sa și Mihai Stoica, semn că managerul FCSB are o relație bună cu acesta. La începutul anului 2020, fata era fotografiată într-un mall din București la brațul aceluiași tânăr cu care s-a afișat la gala K1. Se pare că relația celor doi este una foarte serioasă fiind de nedespărțit.