Gest radical făcut de cuplul Simona Halep – Toni Iuruc. Cei doi deja au cerut ajutorul specialiștilor

Giosanu Catinca 23.04.2022, 15:07
Gest radical făcut de cuplul Simona Halep – Toni Iuruc. Cei doi deja au cerut ajutorul specialiștilor

Simona Halep știe exact cum va petrece Sărbătorile de Paște. Dubla campioană de Grand Slam a explicat, într-un interviu, că îi place să petreacă sărbătorile în sânul familiei și că adoră să mânânce cozonaci. Ceea ce nu știau însă fanii ei este că jucătoarea de tenis îi va face un cadou cu totul deosebit omului de afaceri. Ce s-a gândit campioana noastră să îi cumpere soțului ei cu ocazia sărbătorilor pascale.

Simona Halep, cadou de milioane pentru Toni Iuruc

Simona Halep nu ratează nicio ocazie să îl facă fericit pe partenerul ei de viață. Sportiva de la malul mării este hotărâtă să îl surprindă pe soțul ei cu un cadou cu totul special.

Cei doi soți au vizitat mai multe case de pe Coasta de Azur. Îndrăgita tenismenă vrea să cumpere un nou imobil pentru ea și soțul ei, așa că le-a cerut ajutorul specialiștilor imobiliari, iar aceștia i-au dat câteva sfaturi folositoare. Ea trebuie să se hotărască dacă va achiziționa o casă în Monte Carlo, acolo unde taxele sunt nu tocmai mari pentru bugetul ei, sau una în Franța, unde impozitele sunt exorbitante.

Jucătoarea din Constanța a investit, de-a lungul timpului, sume importante de bani în zona imobiliară. La îndemnul lui Ion Țiriac, ea a făcut mai multe achiziții, care s-au dovedit extrem de profitabile. Tot Ion Țiriac a intermediat cel mai important contract de sponsorizare al Simonei Halep, pe care campioana l-a semnat cu Nike pentru un milion de euro pe an.

Ce planuri are Simona Halep pentru viitorul apropiat

Halep are de gând să își ridice și în Năvodari un palat. Ea a obținut deja avizele care îi permit să își construiască imobilul compus din parter, două etaje și un al treilea, care va fi situat pe un teren care se află undeva în apropierea plajei Kazeboo notează Prosport.

Pentru a-și duce la bun sfârșit planul, Halep a luat legătura cu societatea SH Resort SRL, care-i are ca asociați pe tatăl Simonei și fratele ei. Fiecare dintre cei doi deține acțiuni la respectiva firmă.

Societatea SH Resort SRL mai deține un imobil pe strada Mircea cel Bătrân din Constanța, acolo unde Halep avea o cafenea pe care a fost nevoită să o închidă în 2019.

Ce mănâncă Simona Halep de Paște

Simonei îi place să petreacă sărbătorile într-un cerc restrâns. Și anul trecut, ea a sărbătorit Paștele alături de familie. De pe masă nu a lipsit cozonacul, însă acesta nu a fost gătit nici de ea și nici de mama sa.

În România mă simt cel mai bine și acest lucru mă ajută să trec mult mai repede peste orice dificultăți.

Paștele îl voi petrece în casă. Vom mânca, dar trebuie să fim atenți la kilogramele în plus. Oamenii trebuie să aibă grijă să-și restricționeze întâlnirile. Eu așa am făcut.

Nu voi găti, deja am comandat niște cozonaci. Nu vreau să le stric sărbătorile celor dragi.”, a scris sportiva de la malul mării pe contul ei de socializare.