Gest superb făcut de rapidiști înaintea meciului cu UTA. Mutu, Săpunaru și Grigore le-au le-au făcut ziua mai frumoasă copiilor de la Spitalul Județean Arad

Gabriel-Alexandru Ioniță / 09.04.2022, 16:27

Rapidiștii și-au făcut timp în ziua meciului din deplasare cu UTA pentru a le face o surpriză pacienților și cadrelor medicale de la Spitalul Județean Arad. Antrenorul Adrian Mutu și veteranii Cristi Săpunaru și Dragoș Grigore au vizitat secțiile de pediatrie și radiologie și le-au făcut o mare bucurie copiilor internați în spital.

Clubul Rapid a precizat prin intermediul unui comunicat că cele două secții care au fost vizitate se află în acest moment în proces de renovare. Această lucrare a fost posibilă datorită donaților strânse de o fundație locală.

Rapidiștii au arătat că sprijină campania demarată de voluntarii din Arad și în plus i-au bucurat și pe cei mici

Prin această vizită, pe lângă faptul că au adus un zâmbet pe chipul micuților, rapidiștii au reușit să și promoveze această inițiativă locală și, poate, cumva să și încurajeze alți oameni să urmeze acest exemplu.

Adrian Mutu, alături de Cristi Săpunaru și Dragoș Grigore, au vizitat astăzi Spitalul Județean Arad, secțiile de pediatrie și radiologie, aflate în renovare în urma donațiilor strânse de cei de la fundația Cetatea Voluntarilor Arad.

Băieții noștri au stat de vorbă cu micuții din spitalul arădean și le-au oferit pentru câteva clipe un zâmbet. Ceea ce înseamnă foarte mult pentru noi. Le urăm multă sănătate celor mici!
Mulțumim pentru invitație și multe felicitări tuturor celor ce se implică în aceste proiecte!”, a transmis clubul Rapid pe Facebook.

Gest cu atât mai frumos cu cât giuleștenii au fost jigniți înainte de meci de un politician din Arad

În plus, rapidiștii au mai arătat și că nu le poartă pică arădenilor pentru mesajul jignitor transmis de un politician local înaintea meciului direct. Consilierul local Dorian Curcanu, de la USR, a scris următorul mesaj pe Facebook cu ocazia Zilei Internaționale a Romilor:

Azi e ziua internațională a romilor! La mulți ani tuturor romilor!

P.S. mai puțin ălora care țin cu Rapid și vin mâine la Arad”.

Ulterior, după ce a realizat, probabil, faptul că mesajul său poate genera probleme uriașe la acest meci, el a revenit și și-a prezentat scuzele fanilor rapidiști.

Vreau să îmi cer scuze tuturor fanilor echipei Rapid. Am primit foarte multe mesaje injurioase.

Mâine sper să fie un meci frumos, cu spectacol în tribune și atmosferă incendiară. Cât de poate de autentic, mă bucur că Rapidul este în Liga 1. Prima ligă are nevoie de cât mai multe echipe de tradiție și meciuri tari. Sănătate tuturor și numai bine”, a transmis Dorian Curcanu, tot prin intermediul rețelelor de socializare.

Mobilizare generală pentru forțele de ordine de la Arad. UTA-Rapid se dispută cu casa închisă