Mobilizare generală pentru forțele de ordine de la Arad. UTA-Rapid se dispută cu casa închisă

Moldoveanu Camelia / 08.04.2022, 13:45
Mobilizare generală pentru forțele de ordine de la Arad. UTA-Rapid se dispută cu casa închisă

Meciul UTA-Rapid se joacă sâmbătă, de la 20:30. Runda a 4-a a play-out-ului Ligii 1 a mobilizat forțele de ordine în Arad. Duelul de joacă cu casele închise.

UTA-Rapid, sold-out. Forțele de ordine sunt în alertă

Partida UTA-Rapid o să se dispute pe Arena „Francisc von Neuman”, iar toate cele 12.000 de locuri disponibile o să fie ocupate. Dintre aceștia, 1.000 de susținători o să fie din tabăra „vișiniilor”, dar și a celor de la SSU Poli.

Lupta pentru primele două locuri din play-out, cele care oferă șansa calificării în preliminariile Conference League, o să fie una cu grad mare de risc în Arad. Drept urmare, oamenii legii o să se mobilizeze pentru a menține ordinea publică.

Vreau să vă mulțumesc că ați cumpărat toate biletele pentru acest joc important. Vă așteptăm pe toți, vrem să ne ajutați să obținem cele 3 puncte cu Rapid”, a spus antrenorul UTA Arad, Ionuț Badea.

Pițurcă, impresionat de atmosfera din Giulești

Rapid a demolat FC Botoșani la primul meci oficial disputat pe noul stadion Giulești, scor 3-0, într-o atmosferă fantastică. Fostul selecționer Victor Pițurcă spune că nu a mai văzut în ultima vreme o atmosferă mai frumoasă decât în Giulești.

Atmosferă incredibilă, excelentă la Rapid! Cea mai bună atmosferă pe care am văzut-o în ultimul timp. Eu sunt stelist, îmi pare rău că o spun, dar cea mai bună și frumoasă atmosferă am văzut-o în Giulești.

Steaua, Rapid, Craiova, Dinamo, aceste echipe când sunt în Liga 1, suporterii sunt incredibili, fantastici”, a spus Victor Pițurcă, potrivit Sport.ro.

Rapid a ratat pe ultima sută de metri accederea în play-off, dar și-a propus să câștige play-out-ul.

Adrian Mutu are victorii pe bandă rulantă în acest început de mandat: 1-0 vs Academica Clinceni, 3-1 vs Dinamo (play-out), 1-0 vs Academica Clinceni (play-out), 1-0 vs Poli Timișoara (amical) și 3-0 vs FC Botoșani.

Cele trei victorii din play-out i-au dus pe giuleșteni pe primul loc, la egalitate de puncte cu FC Botoșani, dar cu un golaveraj mai bun.

În etapa cu numărul 4 din play-out, Rapid va înfrunta UTA în deplasare. Meciul va avea loc sâmbătă, de la ora 20:30, și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe site-ul Playsport.ro. Între timp, LPF a anunțat programul meciurilor din Liga 1 pentru finalul lunii aprilie.