Gestul disperat al unui fotbalist pentru a-și recâștiga iubita. „Călcatul strâmb” la costat 5.000 de lire sterline pe noapte

Moldoveanu Camelia 05.01.2022, 07:45

Jack Grealish, starul celor de Manchester City, și-a golit serios conturile pentru a-și recâștiga iubita. Fotbalistul face eforturi disperate pentru a putea continua relația cu Sasha Attwood, asta după ce s-a întâlnit, pe ascuns, cu două celebrități extrem de sexy.

Jack Grealish a scos din buzunar 5.000 de lire sterline pe noapte pentru a o putea mulțumi pe Sasha Attwood

Jack Grealish și Sasha Attwood au ieșit pentru prima dată împreună pe vremea când amândoi erau la același liceu. De atunci au format un cuplu extrem de apreciat, frumoasa blondă fiind văzută în tribune la Euro 2020 alături de staff-ul naționalei Angliei.

Cu toate că păreau fericiți împreună, Grealish a apărut în presa de scandal după ce a fost surprind acasă la actrița Emily Atack și mai apoi la hotel. S-a scris și că ar fi schimbat mesaje cu Amber Gill. Toate aceste lucruri nu au fost trecute cu vederea de către Sasha, însă fotbalistul celor de la Manchester City se pare că a realizat cât de mult a greșit.

Jack Grealish a decis să închirieze o vilă privată, de lux, de pe insula Cotswolds, pentru a sărbători ziua de naștere a tatălui frumoasei Sasha Attwood. Fotbalistul a scos din buzunar 5.000 de lire sterline pe noapte pentru moșia The Lakes by Yoo. Mai exact pentru o casă care poate găzdui 14 persoane și este dotată cu șemineu, caiace și o barcă.

Dar de atunci (n.r. după ce a înșelat-o și ea a aflat) a spus foarte clar că își vede viitorul cu Sasha și, deși lucrurile au fost un pic cam neclare în ultima vreme, el a vrut să demonstreze acel angajament și să o trateze pe ea și pe familia ei ca fiind speciali de ziua tatălui ei.”, au explicat apropiații cuplului, potrivit thesun.co.uk.

S-ar putea produce împăcarea anului

Sara Carbonero şi Iker Casillas au divorțat anul acesta, iar vestea a fost una foarte tristă pentru fanii lor. La vremea separării s-a spus că motivul rupturii ar fi fost infidelitatea legendarului portar.

Cu toate că ruptura a fost una care a lăsat urme adânci în sufletele lor, au luat decizia să rămână în relații cât mai bune pentru a se ocupa cât mai bine de cei doi copii pe care îi au împreună.

Martin (7 ani) și Lucas (5 ani) au norocul de a se vedea tot timpul cu ambii părinți. Sara Carbonero şi Iker Casillas locuiesc în unul lângă celălalt, în Madrid. Această decizii, dar și altele, au dus la nenumărate speculații în legătură cu o împăcare.

Recent, un nou eveniment demonstrează că o viitoare împăcare, dacă nu s-a produs deja, este foarte posibilă. Sara Carbonero şi Iker Casillas au plecat într-o vacanță în Porto împreună, luându-și cazare chiar în același hotel. Au încercat să nu iasă din în același timp pe ușa imobilului, însă Marca susține că cei doi au mers în Porto pentru a-și vizita niște prieteni mai vechi. Sara și Iker au locuit în acest oraș între 2015 – 2020, atunci când fotbalistul a jucat pentru FC Porto.

Urmăriți Playsport.ro și pe