Gestul extraordinar făcut de Tevin Farmer. Ce a făcut fostul campion mondial la IBF

Catinca Giosanu 23.12.2021, 16:36
Gestul extraordinar făcut de Tevin Farmer. Ce a făcut fostul campion mondial la IBF

Sărbătorile de iarnă sunt considerate de mulți cele mai frumoase momente de familie. Fiecare încearcă să creeze un spațiu magic, plin de beteală, luminițe și fulgi de zăpadă, de mâncare delicioasă și de voie bună. Există, însă, și oameni care se bucură și mai tare atunci când pot veni în sprijinul persoanelor care fac parte din categoriile defavorizate. Este și cazul lui Tevin Farmer.

Sportivul a decis să schimbe destine atât cât îi stă lui în putință. În articolul de mai jos veți descoperi detalii de senzație despre ultima ”ispravă” a sa.

Gestul extraordinar al lui Tevin Farmer

Tevin Farmer este un boxer profesionist american care a deținut titlul IBF de super-pană din 2018 până în 2020. Farmer, care este mâna dreaptă, dar luptă într-o poziție de sud, este cunoscut pentru stilul său vechi de școală și abilitățile defensive slick.

Tevin a reușit o persormanță extraordinară de-a lungul carierei sale. A fost neînvins timp de opt ani, din 2012 până în  ianuarie 2020. Atunci, Farmer a fost răpus de conaționalul  său Joseph Diaz, iar din acel moment nu a mai urcat în ring.

Acum, fostul campion mondial la IBF își găsește tot felul de activități. Mult timp îl dedică afacerilor sale.

Scopul meu este să schimb o viață pe an

Tevin Farmer a dezvăluit că, în urmă cu câteva zile, a angajat un om al străzii, căruia i-a oferit un salariu impresionant. Nu mai puțin de 10.000 de dolari încasează lunar bărbatul care până mai ieri era fără adăpost.

Am întâlnit un tip fără adăpost astăzi. Era atât de frig.. L-am luat în magazin, i-am cumpărat tot ce avea nevoie. I-am plătit chiria la un hotel timp de două săptămâni. L-am angajat să lucreze la mine, câștigând peste 10.000 de dolari pe lună. Inima mea este extrem de plină. Nu l-am putut vedea în frig, fără nimic. Scopul meu este să schimb o viață pe an. Nu există nimic mai măreț decât să ajuți pe cineva, să-i schimbi viața.”, a scris Tevin Farmer, pe contul său de Twitter.

Fostul mare sportiv a evidențiat că nu va oferi niciun detaliu referitor la identitatea bărbatului. Cu toate acestea, el a explicat ce rol va avea acesta în viziunea sa.

Pentru toți cei care vă întrebați cum de va câștiga atât de mulți bani: din fericire are un permis de conducere A și dețin o companie de transporturi.”, a explicat fostul campion IBF.

Urmăriți Playsport.ro și pe