Gestul lui Chiricheș l-a înfuriat pe Gigi Becali. Amenda uriașă pe care o pregătește la FCSB. “Ce, l-ai văzut pe Messi să comenteze la arbitru”

Bogdan Solomon 18.08.2023, 12:49
Gestul lui Chiricheș l-a înfuriat pe Gigi Becali. Amenda uriașă pe care o pregătește la FCSB. “Ce, l-ai văzut pe Messi să comenteze la arbitru”

Vlad Chiricheș a intrat în colimatorul lui Gigi Becali după eliminarea FCSB-ului din Conference League. L-a înfuriat la culme gestul făcut în manșa retur a duelului cu Nordsjaelland și a trecut la amenințări: jucătorii riscă să fie amendați.

Gigi Becali, scos din minți de gestul lui Chiricheș. Pregătește o amendă uriașă la FCSB

În minutele de prelungiri ale primei reprize, Diomande și Nuamah au primit cartonașe galbene pentru faulturile prin care au blocat un contraatac al vicecampioanei României. Chiricheș s-a dus „glonț” la centralul kosovar Genc Nuza pentru a-i cere socoteală, convins că nu a procedat corect oprind jocul, dar s-a ales la rândul său cu un galben, ca în minutul 62 să-l primească pe al doilea și să-și lase automat echipa în inferioritate numerică, pentru o intrare asupra aceluiași Diomande, care scăpase pe contraatac.

Ulterior, Gigi Becali a taxat acel gest și a afirmat răspicat că jucătorii vor fi aspru pedepsiți dacă vor mai protesta. Fiecare galben încasat din acest motiv îi va costa nu mai puțin de 250.000 de euro, astfel încât să-și revizuiască atitudinea.

„De ce să fiu dezamăgit? A fost o echipă bună. Ei aveau prima șansă, noi mizam pe un noroc, nu s-a întâmplat, se vedea că sunt mai buni ca noi. Acum ne vedem de treaba noastră, ne axăm pe campionat și cu asta bastă. Când e ceva, dai pe arbitri, găsești scuză, dar n-ai ce face, au fost mai buni. Nu vreau să se interpreteze, asta e concluzia mea după atâta timp de fotbal: cred că aici e chestie de antrenorat. Din moment ce noi nu avem și îi spun lui Meme de doi ani, nu există un jucător la noi să ridice mingea? La antrenamente fac, dar după aia la meci… Ce să spui, are Olaru emoții să bată un corner? Ce e, 11 metri?

Ia să vezi la Hagi, să-i bată unul un corner așa, că îl mănâncă. Noi talent avem. E o echipă care s-a mișcat, a primit, s-a mișcat, a primit. Asta spun eu: mișcare pe teren. Dacă nu poți să faci, repeți până poți. Băi Pintilii, juma de oră de antrenament. Nea Gigi, eu plec. De ce să pleci, mă? Fă o juma de oră de antrenament în plus dacă îți spune patronul să faci. De ce la Hagi e dublu. El nu face că nu are cu ce. Dacă ar avea echipa asta, ar juca în grupele Ligii Campionilor. Asta e concluzia mea: metode de antrenamente care s-au modernizat, metode de odihnă, de medicamentație, toate astea.

Am făcut cameră hiperbară, m-a costat 250.000. De doi ani acolo, n-au făcut o dată. Stai, domne, că a fost covidul, că nu știu ce. Străinii au cameră hiperbară în autocar. Am și eu acolo, de opt oameni o dată, n-au făcut. De ce n-au făcut. Nici nu m-am dus, stau eu pe capul lor? De azi încolo, cine mai ia galben pentru comentarii, 25.000 de euro amendă. Ce, l-ai văzut pe Messi să comenteze la arbitru? Ăia mari nu comentează”, a declarat finanțatorul FCSB-ului în cea mai recentă apariție publică.

Urmăriți Playsport.ro și pe