Gestul șocant făcut de Cătălin Zmărăndescu față de fiul său din prima căsătorie: „Vouă vi se pare normal așa ceva?”

Moldoveanu Camelia / 16.05.2022, 14:39
Gestul șocant făcut de Cătălin Zmărăndescu față de fiul său din prima căsătorie: „Vouă vi se pare normal așa ceva?”

Cătălin Zmărăndescu, fostul concurent Survivor România 2022, a luat o decizie șocantă. Fiul luptătorului a reacționat dur pe TikTok după ce a văzut gestul șocant. Capitol închis în salonul de tatuaje.

Cătălin Zmărăndescu și-a „șters” fiul din amintiri

În timp ce se afla în Republica Dominicană, Cătălin Zmărănsdescu a fost criticat dur de către Mihai, fiul din prima căsnicie. După revenirea în România, fostul bodyguard a lui Gigi Becali a luat decizia de a-și acoperi tatuajul cu chipul fiului lui:

Am venit să fac un «cover» peste un tatuaj mai vechi. A venit timpul să-l schimb și să-l acopăr”, a spus Cătălin Zmărăndescu, care și-a tatuat un cap de lup pe dosul palmei, acolo unde era tatuat chipul lui Mihai, încă din 2011.

„Copiii n-ai cum să-i lași în urmă”

Cu toate că își critică tatăl permanent, Mihai Zmărăndescu s-a arătat deranjat de gestul tatălui său. Tânărul a postat un filmuleț pe TikTok în care îi reproșează fostului luptător faptul că și-a lăsat copiii în urmă, făcând referire la el și Alexandra.

„Au fost foarte multe persoane care m-au judecat în momentul în care am ales să vorbesc despre Cătălin. Eu doar am vrut să vă arăt cum mă simt. Vouă vi se pare normal ca un om matur, un tată de 49 de ani care susține că e important să fii un părinte care e alături de copiii lui, să-și șteargă tatuajul cu propriul copil?

Acum câteva zile a făcut un «cover» peste tatuajul cu mine. A spus că lasă trecutul în urmă. Și a avut nesimțirea să posteze pe rețelele de socializare. Cătălin, copiii n-ai cum să-i lași în urmă. N-ai cum să spui că sunt în trecut. Și încă o chestie, încă te am tatuat. Se pare că eu am ales să fiu mai matur și să-mi asum că ești tatăl meu”, a spus Mihai Zmărăndescu, într-un video pe TikTok.

@zmaramma Credeam ca ai mai multa minte #foryou ♬ sunet original – Zmaramma

Cătălin Zmărăndescu nu regretă nimic

Invitat în podcast-ul lui Damian Drăghici, Cătălin Zmărăndescu a povestit cum a ajuns să lucreze pentru Gigi Becali. Fostul luptător a ținut să sublinieze faptul că nu regretă nimic.

„A fost o chestie ciudată, i-am bătut un bodyguard într-un meci, a venit Gigi cu parpalacul pe umeri: Cătăline, bravo, bravo! De mâine lucrezi pentru mine, ești angajat pe 300 de dolari, să vii la Lido!».

Eram copil amărât, mi s-a spus că e om de încredere, a fost o rampă de lansare în viață. Am fost lângă el vreme de 16 ani. Nu regret nimic. Tot ce s-a întâmplat atunci, a dus la momentul care sunt eu astăzi. Și n-aș mai fericit acum.”, a povestit fostul mare luptător.