Gestul suprem de iubire făcut de Anamaria Prodan pentru Laurențiu Reghecampf: „L-aș ierta dacă ar face” – EXCLUSIV

Claudia Balan / 28.08.2021, 21:14
Gestul suprem de iubire făcut de Anamaria Prodan pentru Laurențiu Reghecampf: „L-aș ierta dacă ar face” – EXCLUSIV

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ținut mult timp primele pagini ale tabloidelor. S-a vorbit intens despre faptul că tehnicianul ar avea o amantă, lucru pe care impresara de fotbal nu îl poate accepta nici în ruptul capului. Cei doi au luat în calcul chiar și să bage actele de divorț. De fapt, Reghe, pentru că fiica Ionelei Prodan nu vrea să pună punct relației. Ba din contră! Prodanca este dispusă să îi ierte aproape orice soțului, lucru pe care l-a recunoscut chiar ea.

Anamaria Prodan, moment de sinceritate

Ultimele luni au fost apăsătoare pentru familia Reghecampf. În timp ce Anamaria Prodan încă nu admite ideea de separare, soțul ei a luat decizia. Mai mult, el ar fi stabilit ca, în urma divorțului, fiicele Anamariei și copiii lui Reghe să fie principalii beneficiari ai averii familiei, cel puțin din punct de vedere financiar. Presa centrală a scris că cei doi deja au vorbit despre cum vor proceda cu banii și proprietățiile lor comune.

Ana Maria Prodan s-a săturat ca numele ei să fie pe buzele tuturor. Agentul a vorbit deschis, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru PlaySport, despre situația în care se află acum, despre infidelitățile antrenorului, dar și despre un eventual divorț. De data aceasta ea nu a mai încercat să ascundă ceea ce este, deja, evident. În momentul în care a fost întrebată dacă are cunoștință despre faptul că soțul ei ar fi cumpărat un apartament în Pipera, în cartierul New Point, acolo unde ar locui femeia care l-a înspțit în Delta Dunării, Prodanca a oferit următorul răspuns:

Dacă nu văd eu cu ochii mei, nu am cum să cred vreodată așa ceva.”, a declarat Anamaria Prodan, în ciuda a tot ceea ce se întâmplă.

”La cât de mult îl iubim, da, l-am ierta…”

Totuși, Ana Prodan ia în calcul posibilitatea ca soțul ei să fi făcut acest gest pentru femeia respectivă. Ea a mărturisit, că, în cazul în care se va adeveri că Reghe a achiziționat un imobil pentru amantă, îl va ierta cu siguranță.

Atunci va sta în mijlocul familiei lui, se va uita în ochii copiilor lui, și toți am discuta. Și, cum întotdeauna am fost un tot unitar, probabil că, la cât de mult îl iubim, da, l-am ierta. Și eu și copiii. Dacă ar recunoaște că a greșit și ne-ar spune ce l-a îndemnat să facă așa ceva, el ar fi din nou, soarele nostru. V-am mai spus. Închizi iarăși ochii să treacă furtuna și să nu te rănească nisipul care îți poate intra în ochi. Numai un om pe care Dumnezeu îl iubește mult poate avea parte de ceea ce are Laurențiu din partea noastră.”, a adăugat sexy impresara.

”Sunt mai puternică decât am fost vreodată”

Oamenii se așteptau să vadă un divorț cu scandal între Prodan și Reghecampf, dar se pare că lucrurile vor intra pe făgașul cel bun.

Atitudinea mea a fost înțeleasă ca o modalitate de a-l șantaja sentimental pe Laurențiu. Poate că atitudinea mea dă de înțeles că mi-am pierdut demnitatea, însă lucrurile sunt total diferite. Eu, în aceste momente, sunt mai puternică decât am fost vreodată. Pentru că atunci când ești suficient de puternic încât să ai capacitatea să ierți. Atunci ești unic, greu de găsit și de egalat. Eu cred că foarte multe lucruri se îndreaptă acum către Laurențiu ca niște săgeți care i se înfig în inimă. Probabil că acum va înțelege cât de greu mi-a fost de-a lungul anilor să mă împart între meseria de mamă, manager, femeie de afaceri, soție și persoană publică. Întotdeauna a trebuit să încerc să fiu perfectă în fiecare dintre aceste ipostaze. Dacă vreodată am greșit sau nu mi-a ieșit, el a fost primul căruia m-am destăinuit.”, a mai spus soția lui Reghecampf.