Gheorghe Mustață, ironii către CSA Steaua după ce s-a decis rejudecarea procesului pentru palmares. Mesaj incredibil pentru Pițurcă și Lăcătuș

George Drafta 28.03.2023, 17:39
Gheorghe Mustață, ironii către CSA Steaua după ce s-a decis rejudecarea procesului pentru palmares. Mesaj incredibil pentru Pițurcă și Lăcătuș

Decizia luată de ICCJ a fost privită ca o victorie de fanii celor de la FCSB.

Chiar dacă procesul va fi reluat, timpul câştigat până la o nouă decizie a instanţei este folosit de suporterii vicecampioanei ca un atu în bătălia lor cu rivalii de la CSA Steaua. Liderul Peluzei Nord de la FCSB, Gheorghe Mustaţă, a salutat hotărârea luată de magistraţi. Şi le-a transmis un mesaj tuturor celor care au susţinut în ultimii ani proiectul început în Ghencea. Doar unul singur a scăpat.

Piţurcă şi Lăcătuş, alături de Teia Sponte, în urmă cu mulţi ani
Piţurcă şi Lăcătuş, alături de Teia Sponte, în urmă cu mai mulţi ani

„Nu am niciun mesaj pentru Florin Talpan, deși aș putea să fiu răutăcios. Ați văzut că am fost băieți buni și le-am trimis pizza celor 9 oameni de la Sud, cei care erau pe acolo? Dar îmi pare rău că nu a fost pe acolo și liderul lor Horia Enache. Îl serveam și pe el. Ăia 9 mai bine se duceau pe Ghencea la meciurile lor decât sa piardă timpul pe la procese.

Noi nu am fost pe la procese pentru circ media ca ei. Cu încă 9 persoane nu umpleau ei stadionul Ghencea la meciuri? Acum i se dă o șansă lui nea Piți să spună cu adevărat că a antrenat și a fost manager la Steaua. I se dă o șansă lui Lacă să spună că a antrenat și a fost președinte la Steaua adevărată”, a declarat Gheorghe Mustaţă pentru ProSport. 

Victorie de etapă

Liderul galeriei roş-albastre e convins că FCSB va avea câştig de cauză până la urmă în această speţă. Iar palmaresul singurului club din România care a cucerit trofee continentale va rămâne pentru totodeauna în posesia echipei finanţate de Gigi Becali.

Peluza Nord a rămas alături de vicecampioana României
Peluza Nord a rămas alături de vicecampioana României

„Felicit echipa noastră de avocați pentru acest rezultat obținut. E un pas către normalitate. Se va judeca din nou, iar acolo documentele sunt clare. Steaua nu e a lui Gigi Becali pe viață, Steaua este a noastră a tuturor. Gigi Becali a cumpărat echipa și i-a oferit continuitate.

Steaua este echipa cu care am crescut de mici pe stadioane. Nu am retrogradat niciodată, nu ni s-a luat coeficientul UEFA deoarece noi am avut continuitate. Sunt convins că la rejudecare tot noi vom avea câștig”, a mai adăugat Gheorghe Mustață.

Urmăriți Playsport.ro și pe