Probleme inedite întâmpinate de Mihaela Buzărnescu la Wimbledon. Ce a declarat fosta iubită a lui Dulca

Olteanu Ștefan 29.06.2022, 09:37
Probleme inedite întâmpinate de Mihaela Buzărnescu la Wimbledon. Ce a declarat fosta iubită a lui Dulca

Mihaela Buzărnescu (34 de ani – 127 WTA) a învins-o în primul tur la Wimbledon pe Nastasja Mariana Schunk (18 ani – 154 WTA), scor 6-4, 6-2, iar după meci jucătoarea din România a dezvăluit cu ce probleme inedite s-a confruntat. Buzărnescu a fost obligată de organizatori să își schimbe echipamentul, deoarece acesta nu era conform cu regulamentul.

„Era prea transparentă, se vedea totul!”. Probleme inedite întâmpinate de Mihaela Buzărnescu la Wimbledon

Mihaela Buzărnescu a reușit o primă victorie superbă la Wimbledon 2022, scor 6-4, 6-2 cu Nastasja Schuk, însă înainte de debutul în primul tur, românca a comis o gafă.

Buzărnescu nu a respectat codul vestimentar impus de organizatori și a fost trimisă la vestiar. Ea s-a schimbat, însă a întârziat preț de câteva minute la meciul cu jucătoarea din Germania. Din fericire, totul s-a putut desfășura în condiții normale și Buzărnescu și-a asigurat calificarea în turul 2.

Revenind la problema cu hainele, Buzărnescu a încercat să explice după meci care a fost cauza reală a problemei.

Bustiera mea avea prea mult negru și se vedea aici deasupra (n.r – zona bustului). Și trebuia să o schimb. Cea albă pe care o aveam eu era prea transparentă. Și se vedea totul pe dedesubt.

Nu puteam să o port. Așa că am împrumutat de la antrenoarea mea, am luat bustiera ei.

Asta e, bine că ne-am descurcat”, a declarat Mihaela Buzărnescu, potrivit Eurosport.

Cum a comentat victoria din primul tur

Referitor la succesul pe care l-a obținut în fața adversarei din primul tur, Mihaela Buzărnescu s-a declarat extrem de fericită și surprinsă în același timp de modul în care a jucat.

Am fost extrem de fericită. Mai ales după accidentarea suferită acum câteva zile, când nici nu știam dacă o să pot juca sau nu la acest turneu. Și mai ales să fiu în forma în care am fost, după un timp de acomodare scurt. Îmi arată că toată munca mea din ultimele săptămâni și-a văzut roadele astăzi și mă bucur tare mult că am reușit această victorie.

Momentan sunt bine și îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu am avut dureri și că am reușit să îmi ridic nivelul atât de repede. Totul este imprevizibil și fac exerciții în fiecare zi, în continuare, de recuperare, ca să pot să vindec zona.

Am o fisură pe menisc, ligamentele colaterale sunt și ele fisurate, așa că am scăpat ca prin minune de a nu fi operată”, a mai adăugat Buzărnescu.

În turul 2 la Wimbledon, Mihaela Buzărnescu o va întâlni pe Coco Gauff (18 ani – 12 WTA). Favorită numărul 11 la All England Club, jucătoarea din SUA a trecut în primul tur de Gabriela Ruse, scor 2-6, 6-3, 7-5.

Urmăriți Playsport.ro și pe