Giani Kiriță a bătut cu bestialitate o vedetă de la Antena 1! Fostul dinamovist n-a avut milă de rivalul său! A fost nevoie de intervenția medicilor

Giosanu Catinca / 11.05.2022, 15:48
Giani Kiriță a bătut cu bestialitate o vedetă de la Antena 1! Fostul dinamovist n-a avut milă de rivalul său! A fost nevoie de intervenția medicilor

Giani Kiriță a debutat cu dreptul în MMA! Fostul căpitan dinamovist și-a făcut K.O. adversarul. Campionul Andi Constantin a avut nevoie de îngriji medicale după partida de marți seara.

Debut senzațional pentru Giani Kiriță

Giani Kiriță a luat drumul artelor marțiale după ce s-a retras din fotbal. Fostul internațional român a bifat, marți, primul KO ca luptător de MMA, după l-a învins pe Andi Constantin.

Fostul dinamovist este foarte mândru de croșeul cu care l-a trimis în lumea viselor pe adversarul său, după cum spune chiar el.

Am dominat meciul de la un capăt la altul. Mă bucur că a venit la bătaie în a doua repriză. Atunci când vii la bătaie cu un câine turbat, îți iei somn. Era deja în lumea viselor. I-am mai dat două după, dar a venit arbitrul.”, a spus Giani Kiriță, mândru de prestația sa.

Andi Constantin este cunoscut pentru participarea la mai multe reality show-uri. El a câștigat mai multe concursuri de fitness, dar nu i-a putut face față fostului căpitan al grupării roș-albe.

”Am vrut unul tânăr, în formă, să dovedesc că eu, câine adevărat, îl mănânc de viu”

Giani Kiriță a reacționat după debutul furtunos în MMA. Fostul jucător al lui Dinamo a analizat lupta în stilul său caracteristic.

Vă mulțumesc că ați fost alături de mine, vreau să mulțumesc echipei mele, antrenorului Ionuț «Pitbull» Atodiresei, partenerilor mei de sparring.

Este o muncă de două luni de zile, cu două antrenamente foarte grele. Credeți-mă că e foarte, foarte epuizant. Invit toți băieții care dau la sac să vină să se antreneze profesionist, cu antrenor, să vadă cât e de greu. Sacul nu dă înapoi. Credeți-mă că e foarte, foarte epuizant.

Vreau să-i mulțumesc și adversarului meu, de asta am vrut unul tânăr, în formă, să dovedesc că eu, câine adevărat, îl mănânc de viu.”, a spus fostul fotbalist, conform Pro Arena.

Ce urmează pentru Giani Kiriță

Giani Kiriță nu știe dacă va face carieră în MMA, dar a anunțat că se așteaptă să primească și alte provocări în viitor.

Deocamdată vreau să savurez victoria, împreună cu antrenorii, familia, prietenii. Nu spun dacă voi mai lupta, e bine că a ieșit așa. Un meci de fotbal nu are niciun fel de legătură cu asta, adrenalina este la cote monstruoase.

Sunt la nivel de amatori, nu emit pretenții pentru mai mult. Rămân la nivelul ăsta. Acum aștept provocări, mingea e în terenul lor.”, a adăugat fostul căpital al dinamoviștilor.