Giani Kiriță i-a lăsat fără replică pe toți. Ce decizie a luat starul TV: „E ceva nou și pentru mine”

Catinca Giosanu 06.02.2023, 12:07
Giani Kiriță i-a lăsat fără replică pe toți. Ce decizie a luat starul TV: „E ceva nou și pentru mine”

Giani Kiriță este cunoscut ca fiind un om puternic și mereu cu zâmbetul pe buze, însă viața l-a pus de multe ori la încercare. Fostul jucător de fotbal a crescut fără tată și a învățat să se descurce singur în orice problemă. Acum, el este din nou pus la încercare de viață. Ce decizie a luat fostul fotbalist dinamovist.

Giani Kiriță, o nouă provocare la 45 de ani

Giani Kiriță, fostul căpitan al lui Dinamo, a anunțat, printr-o postare pe rețelele sociale, că s-a reprofilat. La zece ani după ce a renunțat la fotbal, el a decis să se implice în cadrul unei firme de securitate. De această dată, sportivul s-a angajat la o firmă extrem de cunoscută și va fi imaginea acesteia.

Fostul concurent de la Exatlon a mărturisit că este ceva nou și pentru el, însă crede că va face față cu brio situațiilor care vor apărea în viața sa.

„E ceva nou și pentru mine”

Giani Kiriță a subliniat că va activa într-o firmă puternică, însă a evitat să divulge numele acesteia. Fostul jucător de națională a spus, de asemenea, că rolul său va fi unul cu totul special.

”Am devenit de puțin timp directorul de marketing al unei firme de securitate. Nu ofer nume, fiindcă nu vreau să fac din asta mare caz. E vorba de o firmă puternică, atât spun, iar rolul meu va fi unul cu totul special.

E ceva nou chiar și pentru mine. O s-o privesc însă ca pe o nouă provocare, așa cum au fost atâtea în viață, până acum. Sunt însă dispus să învăț și mă bucur că oamenii aceia au avut încredere în mine. Va fi o slujba de reprezentare, în primul rând.

Voi avea un rol de imagine și de comunicare. Voi fi prezent la diverse întâlniri cu clienți, noi sau mai vechi, și vom pune la punct detalii poate nefinalizate până atunci.

Ceea ce e sigur este faptul că voi petrece la noul meu loc de muncă mult mai mult timp decât obișnuiam pe perioada unui meci de fotbal. Asta e clar! Un meci de fotbal, cu tot cu pregătirea și încălzirea inițială dura cam patru ore. Aici va fi vorba despre cu totul altceva.”, a declarat Giani Kiriță, conform playtech.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe