Gianluigi Buffon, în locul lui Ciprian Tătărușanu. Presa din Italia vorbește despre o mutare uluitoare în Serie A

Radu Bordei 17.01.2023, 22:39
Gianluigi Buffon, în locul lui Ciprian Tătărușanu. Presa din Italia vorbește despre o mutare uluitoare în Serie A

Ciprian Tătărușanu poate fi înlocuit la AC Milan de o adevărată legendă a fotbalului. „Diavolii” ar pregăti o mutare care ar șoca toată Italia. Simbolul celor de la Juventus ar putea veni, până la vară, pe San Siro, să apere în culorile campioanei Italiei.

Buffon, în locul lui Ciprian Tătărușanu? Ar fi cea mai mare trădare din fotbal

Legendarul portar, ajuns la 44 de ani, ar putea fi subiectul unui transfer incredibil. Deși a jucat 19 ani pentru Juventus, cu care a dominat fotbalul din Peninsulă, Buffon poate să dea o mână de ajutor uneia din cele mai mari rivale. Asta la rugămintea lui Paolo Maldini, fost coleg la echipa națională. Jurnalistul Carlo Pellegatti este cel care a anunțat vestea pe rețelele de socializare.

Nu îmi vine să cred, se pare că Maldini l-ar fi căutat pe Buffon, pentru un contract pe 6 luni. Asta până la revenirea lui Maignan, a comentat ziaristul, care citează publicația Calcio Style

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Carlo Pellegatti (@carlopellegatti)

Cu toate acestea, un asemenea transfer este aproape imposibil de imaginat. Mai ales că Buffon este un idol pentru suporterii torinezi. De altfel portarul a preferat să apere pentru „Bătrâna Doamnă” în liga a doua, după ce torinezii fuseseră retrogradați în urma scandalului Calciopoli. Așa că este greu de crezut că acesta ar accepta să meargă acum la rivală.

Portarul român a scindat fotbalul italian

Fostul internațional al României are 16 prezențe în acest sezon în poarta „diavolului milanez”. A primit 18 goluri, iar presa se întreabă dacă vina îi aparține în exclusivitate.

Milan s-a păstrat curată o singură dată în ultimele 9 jocuri. Este Tătărușanu adevăratul vinovat? Printre contestatari se numără cei care spun că portarul român nu este de încredere, cei care susțin că problema este doar apărarea și cei care dau vina pe toată echipa.

Adevărul se află poate undeva la mijloc. Pe de o parte, cuplul Kalulu-Tomori și-a pierdut acea strălucire de anul trecut. Adevărat sau fals, este absolut necesar să găsim o soluție cât mai curând posibil pentru că pe 18 ianuarie va avea loc Supercupa, iar pe 24 ianuarie Rossonerii vor fi oaspeți în jocul cu Lazio, de la Roma.

Pe scurt, puterea și onoarea nu mai sunt suficiente, trebuie să câștigi și să aduni puncte pentru a rămâne în fruntea clasamentului din Serie A și nu numai, au notat italienii de la Sempremilan.

Rezervă eternă până în toamnă, Tătărușanu a profitat de problemele de sănătate ale lui Mike Maignan. Deși trebuia să revină în această lună, francezul este nevoit să mai stea pe tușă încă aproape două luni. Accidentat la naționala Franței, titularul din poarta lui Milan acuză complicații în procesul de recuperare.

Alternativele lui Stefano Pioli sunt Antonio Mirante și Devis Vasquez. Ultimul, recent venit pe San Siro, nu este considerat deocamdată o soluție viabilă pentru echipă.

Urmăriți Playsport.ro și pe