Gică Hagi a intrat în direct la miezul nopții și a făcut scandal. „E prea mult”

Giosanu Catinca / 23.09.2021, 09:26
Gică Hagi a intrat în direct la miezul nopții și a făcut scandal. „E prea mult”

Gică Hagi a fost protagonistul unui scandal, după ce Farul Constanța a părăsit Cupa României în faza 16-imilor. Gruparea antrenată de el a pierdut în fața celor de la Sepsi, iar cel supranumit ”Regele” fotbalului românesc nu a putut suporta această umilință. Prin urmare, a intrat în direct după miezul nopții și s-a dezlănțuit.

Gică Hagi, discurs dur la finalul meciului Farul – Sepsi 0-1

Gheorghe Hagi, antrenorul Farului Constanța, a avut o ieșire nervoasă la finalul meciului cu Sepsi Sfântu Gheorghe, încheiat 0-1, în „16-imile” Cupei. Tehnicianul a criticat întreaga brigadă condusă de Radu Petrescu, după ce covăsnenii au obținut victoria în urma unui penalty acordat în mod eronat.

După meci am vorbit, dar am zis și public că îmi cer scuze dacă greșesc cu ceva. Văzând faza, e incredibil. Nu văzusem faza, mi-a zis secundul meu că a fost un metru în afară, dar nu văzusem și am zis că, dacă greșesc, îmi cer scuze. Ce pot să spună acești domni? Tușierul și centralul? E fault clar, dar în afara careului? Cum poți să dai penalty? E ceva de comedie! În ce lume suntem? Pentru mine e deja prea mult. Cu tot respectul pentru Leo (n.r – Grozavu), că e prietenul meu, dar acuză el arbitrul după meci? Îmi vine să râd. Ne jucăm de-a v-ați ascunselea ca copiii la școală. E prea mult, inadmisibil așa ceva.”, a declarat Gică Hagi, pentru Digi Sport.

”A fost o greșeală incredibilă a tușierului”

Managerul celor de la Farul i-a criticat în termeni duri pe arbitrii partidei. El s-a luat în special de asistentul care a insistat pentru dictarea penalty-ului în favoarea lui Sepsi.

Am văzut că e nemulțumit de arbitraj. Ori se acoperă lucrurile, ori se fac cu intenție. Nu se poate așa ceva. Echipa dezavantajată e Farul. A avut ocazii de gol și a fost o greșeală incredibilă a tușierului. El a dictat penalty-ul. Era un metru în afară și arbitrul nu vede. E blasfemie, domnule, ce să mai… noi nu muncim? Nu vrem să facem? Uitați-vă, e pe tușă! Cum să dea penalty? Uitați-vă, n-a dat. El se uită și după cineva îi dictează.

Scuzați-mă, ai mei copii nu muncesc? Antrenorul de la Sepsi, care e prietenul meu, spune în presă că e dezavantaj de arbitri. Wow! Mă gândesc cu ce. Uitați-vă în prima repriză câte ofsaiduri am primit noi, că am atacat în direcția aia. Ce facem? Arbitrii de tușă fac acum legea? Arbitrul de centru decide! Nu pot să vorbească tușierii. Cine e șeful în teren? Ce circumstanțe să găsești la 12 jumate noaptea? Arbitrul de centru nu zice nimic și el influențează și zice să dea penalty. E clară ca picătura de apă! Uitați-vă, arbitrul de centru nu dă nimic.”, a mai spus Gheorghe Hagi.