Gică Hagi, copleșit de emoții după duelul Rapid – Farul Constanța! Fanii giuleșteni l-au lăsat fără cuvinte: „Mulțumesc pentru respectul arătat”

Marian Cărăvan / 31.07.2021, 10:15
Gică Hagi, copleșit de emoții după duelul Rapid – Farul Constanța! Fanii giuleșteni l-au lăsat fără cuvinte: „Mulțumesc pentru respectul arătat”

Gheorghe Hagi este iubit peste tot în România. Nici nu avea cum să fie altfel. Simbol al fotbalului românesc, Gică Hagi a fost copleșit de emoții la finalul meciului dintre Rapid și Farul, disputat vineri seara pe Arena Națională. Fanii giuleșteni l-au lăsat fără cuvinte pe Rege.

Hagi, copleșit de emoții după Rapid – Farul

Gică Hagi a revenit pe cel mai mare stadion al țării pentru un meci de Liga 1. Ceea ce s-a petrecut vineri seara, pe Arena Națională, arată dragostea pe care fanii fotbalului o au pentru marele Hagi. Nu a contat că a venit ca adversar al Rapidului. Fanii giuleșteni l-au lăsat fără cuvinte prin gestul lor. Un gest care spune totul despre cum este perceput Gică Hagi de lumea fotbalului românesc. Momentul emoționant s-a petrecut la începutul meciului dintre Rapid și Farul, atunci când fanii giuleșteni i-au oferit antrenorului Farului un coș cu flori, un tricou vișiniu cu numărul 10 (nici nu putea fi alt număr), iar aplauzele s-au putut auzi minute-n șir.

Vizibil emoționat, Gică Hagi le-a mulțumit fanilor giuleșteni pentru gestul lor, făcând totodată și o mărturisire.

Le mulțumesc celor de la Rapid pentru respectul arătat, unchiul meu e rapidist, s-a uitat la tv și s-a bucurat”, a spus Gică Hagi.

Rapid – Farul, meci fără goluri pe Arena Națională

Meciul Rapid – Farul, din etapa a treia a Ligii 1, s-a încheiat nedecis, 0-0. Un meci fără goluri, dar considerat de Hagi ca fiind unul frumos.

Un meci frumos, din păcate nu s-au marcat goluri. Am avut si noi ocazii, au avut și ei, puteau fi câte două goluri de fiecare parte. Suntem încă în construcție, vrem să arătăm fotbalul cu care erați obișnuiți, cu personalitate”, a precizat Gică Hagi.

Rapid și Farul sunt momentan pe podium, neînvinse, însă clasamentul poate suferi modificări la vârf, pe parcursul etapei a treia. Nou-promovata Rapid e lider, cu 7 puncte (două victorii și un egal). În timp ce noua apariție pe prima scenă a fotbalului românesc, Farul, ocupă poziția a treia, cu 5 puncte.