Gică Hagi, înaintea meciului dintre Rapid și Farul Constanța: „Vrem 3 puncte! Suporterii vor avea meciul lor în tribune”

Ștefănescu Dragoș / 28.07.2021, 18:18
Gică Hagi, înaintea meciului dintre Rapid și Farul Constanța: „Vrem 3 puncte! Suporterii vor avea meciul lor în tribune”

În noul sezon al Ligii 1, Farul Constanța a debutat cu o remiză albă (0 – 0)  împotriva echipei UTA Arad. Pentru echipa lui Gică Hagi a urmat victoria împotriva celor de la Gaz Metan Mediaș. Așteptările de la echipa constănțeană sunt mari având în vedere lotul de jucători de care dispun. Pentru Farul urmează duelul cu Rapid, care a demonstrat că este într-o formă excelentă. Totuși, Gică Hagi este optimist înaintea meciului cu Rapid.

Gică Hagi, înaintea meciului dintre Rapid și Farul Constanța: „Vrem 3 puncte! Suporterii vor avea meciul lor în tribune”

După debutul ezitant din partida cu UTA Arad, Farul Constanța a făcut un meci bun împotriva celor de la Gaz Metan Mediaș.

Farul Constanța a avut prima ocazie mare a partidei în minutul 27  când șutul lui Pitu a fost blocat de Matricardi. Medieșenii au avut și ei șansa de a marca în minutul 37 prin Chamed. Acesta însă a reluat cu capul pe lângă poarta constănțenilor. Pe finalul primei rezprize, Farul a mai irosit o ocazie prin Dobrosavlevici care a driblat în colțul careului și a șutat pe poartă. Însă intervenția lui Vâlceanu a păstrat scorul intact.

În repriza secundă Farul a deschis scorul în minutul 55 prin Jefte Betancor care a transformat o lovitură de la unsprezece metri. Gaz Metan Mediaș a avut o cazie de a egala în minutul 64, la reluarea cu capul a lui Filip. Golul al doilea al constănțenilor a fost înscris de atacantul Adi Petre în minutul 81. Partida s-a terminat cu scorul de 2-0 în favoarea Farului.

După victoria cu Gaz Metan Mediaș, pentru Farul Constanța urmează o partidă extrem de grea cu Rapid. Cu punctaj maxim în primele două etape, Rapid este într-o formă excelentă și pornește ca favorită în înfruntarea cu echipa lui Gică Hagi.

Gică Hagi este optimist înaintea meciului cu Rapid

Gică Hagi a arătat mult optimism în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Rapid. Hagi a declarat că se așteaptă la un meci spectaculos având în vedere startul bun de sezon al celor două echipe.

„Un meci foarte interesant. Cu două echipe care sunt în formă, care au un moral foarte bun, care au jucat un fotbal bun în începutul acesta de campionat. Două echipe care nu au primit goluri și au marcat. Cred că o să iasă un joc bun. La nivel de jucători s-a întors doar Artean. Se antrenează, dar nu cred eu că e 100%. De la ultimul meci nu avem nicio problemă, deci lotul e același. Vom vedea ce decizii vom lua, cum vom începe și cum vom termina. În rest, încredere. Știm că adversarul e foarte bun, în formă și vrem să ne întoarcem la Constanța cu un rezultat bun, chiar și cele 3 puncte.

Important e că în primele 2 meciuri am produs puncte, cred eu că am produs și un joc bun. E început de campionat, încă nu suntem 100%, dar producem rezultate.

E bine că avem suporteri, că vin la stadion. Suporterii au meciul lor, noi avem meciul nostru pe teren. Va fi o atmosferă bună, stadionul arată bine, deci sunt toate motivele să credem că va fi un meci foarte bun.

O să vedem în ce stare sunt jucătorii când vin de la Tokyo. Ne completăm lotul, vom fi mai mulți și vom vedea”, a spus Gică Hagi, la conferința de presă.