Gică Hagi, euforic după victoria cu Rapid: „De mult nu mi-am mai văzut echipa să joace așa!”. Ce a spus despre Dan Petrescu și echipa națională

Gabriel-Alexandru Ioniță / 04.12.2021, 23:54
Gică Hagi, euforic după victoria cu Rapid: „De mult nu mi-am mai văzut echipa să joace așa!”. Ce a spus despre Dan Petrescu și echipa națională

Gică Hagi s-a arătat extrem de mulțumit de prestația echipei sale în meciul contra celor de la Rapid. Farul s-a impus cu scorul de 2-0 la capătul unui meci pe care l-a dominat autoritar și le-a provocat giuleștenilor prima înfrângere în deplasare în acest sezon de Liga 1.

Gică Hagi și-a felicitat jucătorii pentru meciul foarte bun făcut contra celor de la Rapid

Antrenorul echipei de la malul mării și-a felicitat jucătorii pentru meciul făcut. El a apreciat că Farul a dominat partida la toate capitolele și chiar că a făcut cel mai bun meci din această stagiune în ceea ce privește jocul cu mingea.

„Regele” a fost întrebat și de zvonurile legate de venirea lui Dan Petrescu la echipa națională. Hagi s-a rezumat la a spune că viitorul selecționer, oricare ar fi el, va avea parte de susținerea sa totală.

O victorie, un meci mare, un meci foarte bun făcut de noi, atât ofensiv, cât și defensiv. Am alergat pe tot terenul, iar cu mingea cred că am făcut unul dintre cele mai bune meciuri. De mult nu mi-am mai văzut echipa să joace așa. Sunt mulțumit de toate, de cum au interpretat. Mă bucur pentru ei.

Am dominat la toate capitolele din primul până în ultimul minut. Rapidul a încercat, e o echipa bună, care atacă foarte bine pozițional, atacă rapid și sunt foarte buni la fazele fixe. Noi am controlat ritmul, intensitatea.

Întâlnim echipe puternice dar și noi suntem puternici. Anul asta nu cred că a existat un meci în care noi să fim inferiori. Noi trebuie să avem controlul jocului. Aici e bucuria mea, că am avut controlul jocului. Suntem într-un proces de construcție din toate punctele de vedere. Cerem doar timp.

(Despre venirea lui Dan Petrescu la echipa națională) Nu sunt eu în măsură să judec, nu știu dacă el va veni. România are antrenori foarte buni . Oricare va fi îi doresc baftă din toată inima mea, și lui și jucătorilor. Oricine ar veni, trebuie construită o echipa competitivă. Nu avem calificări, nu trebuie reconstrucție, trebuie construcție”, a spus Gică Hagi la finalul meciului.